Gulas Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Zdar, hledám někoho v Praze na benďas, ideálně na Olšanku. Praštit do toho umím a nohy mám celkem rychlý. Radši budu hrát a prohrávat, než do někoho bušit a honit ho po kurtu (celá bývalá parta je bohužel na Moravě). Pokud by měl někdo chuť a čas, tak napište. Díky, Martin
Micey Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Já bych šel, ale obávám se, že bys mě spíš honil:) Hele ale todle vlákno možná neni blbej nápad, poďte to psát sem, když by někdo takhle někdy možná nejen na badminton zašel..
tenge Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Na badminton bych šel taky...ale v HK..Phu mám na hru trochu z ruky..
Gulas Odesláno 3. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Napadlo mě to dát jako všeobecný sparingový vlákno. Přejmenovat to ale asi už nemůžu, co? Navíc opravdu potřebuju někoho na ten benďas, tak jsem potřeboval upoutat
vanderB. Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 já mám vůbec problém sehnat place někde...s kamarádem jsme chodili do R5, ale jen kvůli lokaci, protože jinak stojí za starou bačkoru
Gulas Odesláno 3. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2015 já mám vůbec problém sehnat place někde...s kamarádem jsme chodili do R5, ale jen kvůli lokaci, protože jinak stojí za starou bačkoru Večery ve všední dny jsou na prd. Badminton je ještě v hotelu STEP - Praha 8, a pak jsme kdysi jezdili někam (asi 10min ze Spojovací) do nafukovací haly, kde to bylo za pakatel a podmínky v pohodě. Bohužel už je to pár let a kontakt nemám. Pokusím se dohledat.
IzTaPa Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 (upraveno) ja bych se taky pripojil. pro me je idealni Hamr, ale olsanku bych dal taky... popr. pokud byste nekdo mel cestu kolem nasi vesnice (Beroun), mame kurtu dost ve Sport Eden. Upraveno 3. února 2015 uživatelem IzTaPa
bubuking Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 http://badmintonweb.cz/badmintonove_haly/ haly jsou...ale chce to auto...a pres zimu raději rezervaci par dni dopredu....o vikendech bývá volno...od května do září jsou haly skoro prázdné../Letňany, Radonice/
Gulas Odesláno 3. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Tak už se nám něco rýsuje s Liborem /bubuking/! Uvidíme, jak se nám to podaří zrealizovat a případně můžem dát klidně i chrono debl, nebo třebas vzít dva kurty a protočit se ve více lidech, až opadne ten zimní nával.
martar Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Sorry za exhumaci starého vlákna - jak se badmintonová buňka chronomagu vyvíjí? Není někdo plonkovej na občasná rána nebo časná dopoledne v Letňanech? Jen varuju, dosáhl jsem krásné váhy 0,12 t , takže mě bude asi setrvačnost často vynášet z kurtu. Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem martar
Maxel Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 Kdybys chtěl prubnout squash místo badmintonu, tak hraju v Letňanech (Modrý Svět) docela často a parťák navíc se vždycky hodí.Sedmá ranní je ideál.
martar Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 Díky moc za nabídku, ale squash je na mě moc rychlej, ten budu hrát, pokud se někdy dostanu pod sto, čemuž nevěřím. Jako nebojím se zkoušet nové věci, ale při squashi bych si stopro něco urval. Do Modrýho světa chodím občas leda tak na oběd
Maxel Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 Taky nejsem žádný pírko, takže bych se toho tolik nebál. Můžem dát zkušební hru "pijánko"
stratom Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Kdyby se našel někdo v hk na tenis,badminton nebo squash nechť se ozve
stratom Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Kdyby se našel někdo v hk na tenis,badminton nebo squash nechť se ozve
Marfael Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Pokud někdo hledáte soupeře na různé sporty, doporučuji www.vaseliga.cz. Obzvláště pro Pražany, kde třeba na badminton máte asi 20 úrovnostních lig, od úplných začátečníků, až prakticky po závodní hráče. To samé jiné sporty. Je to všude ve větších městech a funguje to velmi solidně, takže můžu doporučit.
Marfael Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Ano, ta pravděpodobnost se velmi snižuje pokud to nebude nikdo tady z fóra:-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se