Vortex-Tempus Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna před 1 hodinou, Vortex-Tempus napsal: Vyzera to prekvapivo dobre… Na fotkách super! Na ruce pocitově, nevím. V tomhle jsem konzerva asi. Ale jako na léto, někam k vodě a tak pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Dnes trochu maskáčů! Než nám to zakážou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Tyto mám na ruce 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září V 13. 8. 2024 v 12:07, tomina666 napsal: Jak tohle skončí…?! Blbě!!! Koupíš si tyto desky a místo hodinek v nich budou řemeny. Pak dopadneš jako já, .....budeš objednávat druhý, protože se to do nich už nevejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Tak už můžu mezi vás 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 11 hodinami, Kupa54 napsal: Tak už můžu mezi vás Tak samozřejmě gratulace! A vítej do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Jo a pamatuju jak jsme dělali kdysi nějákej obchod a koukal jsi na moje 111 a říkal jsi že se na PAMy necejtíš. A vidíš jak to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Jojo, je to všechno ve vývoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Prostě jsem k nim musel jednou dospět (-: Jsou parádní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Kuwa pěkný Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Taky gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Ty jsou pecka! Dostal jsem chut nasadit pamy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 44 minutami, pciza napsal: Taky gratulace! Díky panové. Dlouho jsem “uzrával” a dlouho jsem je sháněl. Musel jsem přes Radiomiry a 44mm Luminory dojít až k 47 mm (-: A ten průhled na kalibr je fajn. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Trochu tady budu “plevelit” se svými novými “422”. Nové řemeny jsou na cestě, tak se moc těším, protože jsou to hodně fotogenické PAMy (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haades Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 9 minutami, Piplík napsal: Trochu tady budu “plevelit” se svými novými “422”. Nové řemeny jsou na cestě, tak se moc těším, protože jsou to hodně fotogenické PAMy (-: Tak ty jsou skvělý, jen pravidelně posílej inspiraci na pásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Včera jsem přezul na řemen od mistra Habaděje a je to pohodlné. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 5 hodinami, Kupa54 napsal: Včera jsem přezul na řemen od mistra Habaděje a je to pohodlné. Velká paráda a gratulace! Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Na hotelu ve Varech, na gumě, s mikro psem v pozadí a je čas přezout na kůži! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 4 hodinami, tomina666 napsal: Na hotelu ve Varech, na gumě, s mikro psem v pozadí a je čas přezout na kůži! Gumu jsem sundal po půl hodině, protože jsem měl úplně zpocenou ruku. Už nikdy, ty kožky jsou pohodlné a slušivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se