baza Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Nová paráda od @RC3 - zatím nejvíc top pořádný řemen na PAMy. Díky náčelníkovi za doporučení - zase o pár euro chudší. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Konečně pořádná hnědá! Je parádní, jako ostatně každej od Rasti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Nechce se mi domů, jedině na co se těším až sundam Submersible a vezmu skoro po měsíci jiný PAMy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 2 hodinami, pciza napsal: Konečně pořádná hnědá! Je parádní, jako ostatně každej od Rasti. Tak tak 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Nová paráda od [mention=10746]RC3[/mention] - zatím nejvíc top pořádný řemen na PAMy. Díky náčelníkovi za doporučení - zase o pár euro chudší. Stejne zajimavy hodinky cim vic na ne clovek kouka tim vic se mu libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Před hodinou, Kbelik napsal: Stejne zajimavy hodinky cim vic na ne clovek kouka tim vic se mu libi A tím víc chce další…! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Poprvy kdyz jsem videl Panerai, tak absolutne jsem je odsoudil, potom jsem si o nich neco zjistil a jak ne clovek vidi casteji, tak se zacnou zarivat do hlavy, ten desing je proste dokonalej, ale k tomu se clovek musi dopracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 514 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října před 21 minutami, pciza napsal: 514 Super a vítej v realitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října před 5 minutami, tomina666 napsal: Super a vítej v realitě Díky. Realita bohužel hrozná! Doslova. Napíšu soukromně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 425 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října V 17. 10. 2024 v 12:32, Piplík napsal: Tak dodatečná gratulace nějak jsem zaspal Chápu to nadšení, neb 423 mám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 384 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se