EpsteinBarr Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února @Horhe Perfektny remen, je to 24/24? Skusam canvas, ci to bude v teplejsich mesiacoch ok a ci este nieco prikupit na radiofky. Ake mate skusenosti s tymto typom remenov na leto? Vydrzia nieco? Nerad by som odlozil hodinky na par mesiacov do suflika. 1 1
Vortex-Tempus Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února @EpsteinBarr Vyzera to dost dobre… ak je to canvas aj so spodu tak na leto idealne.
Horhe Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal: @Horhe Perfektny remen, je to 24/24? Skusam canvas, ci to bude v teplejsich mesiacoch ok a ci este nieco prikupit na radiofky. Ake mate skusenosti s tymto typom remenov na leto? Vydrzia nieco? Nerad by som odlozil hodinky na par mesiacov do suflika. jj 24/24, ale už nevím kde jsem to kupoval, buď Ebay nebo Etsy Ten canvas v pohodě, s Erikou by to taky mohla bejt zajímavá kombinace
hinkle Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Ahoj, máte někdo prosím praktické zkušenosti s Panerai Luminor Marina PAM 00091? Dobré, špatné.. nebo jaké? Na takové to denní nošení. Děkuji.
pku Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února V 24. 2. 2025 v 13:48, pciza napsal: Dneska keramika Sakra ty jsou parádní. Úplně jsem zapomněl, že je máš v portfóliu.
pciza Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Jo a koukejte někdo vzít ty 312 z inzerce!! Nebo je budu muset vzít já!
EpsteinBarr Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února 45mm, o ktorych ani neviete, ze ich mate na ruke
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se