EpsteinBarr Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Pohodlne aj na handre...akurat mohla byt viac zelena, ci hneda. Ale na vlacenie v lete hore-dole, to bude ok. 3
pciza Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března před 16 minutami, EpsteinBarr napsal: Pohodlne aj na handre...akurat mohla byt viac zelena, ci hneda. Ale na vlacenie v lete hore-dole, to bude ok. Dobrá je!
EpsteinBarr Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března @Vortex-Tempus Vyzera to, ze WDL naskladnili novy "tovar"? Na tych destro 8 giorni nevadi ochrana korunky na opacnej strane? Mne sa navy seals velmi pacia. Ale aj "vdaka" tomu strapu a napriek nazvu u mna evokuju "púštny" styl. Celkovo, Panerai su urcene do mora a kanalov, nie do piesku....navy-nenavy a nech netrepem blbosti, tak aj nieco na ruke 2
Vortex-Tempus Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března před 5 minutami, EpsteinBarr napsal: @Vortex-Tempus Vyzera to, ze WDL naskladnili novy "tovar"? Na tych destro 8 giorni nevadi ochrana korunky na opacnej strane? Mne sa navy seals velmi pacia. Ale aj "vdaka" tomu strapu a napriek nazvu u mna evokuju "púštny" styl. Celkovo, Panerai su urcene do mora a kanalov, nie do piesku....navy-nenavy To nie je WDL... bol som v Panerai butiku v Basli. Tieto modely su zatial limitovane na fabricke butiky u zazmluvnenych AD ich neuvidis. Tie Navy Seals su krasne ale asi sa priklanam k tvomu nazoru... potapky do puste su trochu zvlastne.
bandicoot Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Přitom stačí málo a i camo se docela dá… IMG_7359.mov
YPO Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Tak mě to neuráží, kromě toho cifru na devítce. Navy Seals jsou i jiné jednotky = ne jenom námořníci
Haades Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Ideální čas na pořádný potápky, když venku tak prší
Vortex-Tempus Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Před hodinou, baza napsal: Jsou to baculky Dobre ze si ich nepredal... su paradne 1
bandicoot Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna @Vortex-Tempus ta černá výplň ruček je boží. Krásnej negativ nulek.
Vortex-Tempus Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 3 hodinami, bandicoot napsal: @Vortex-Tempus ta černá výplň ruček je boží. Krásnej negativ nulek. Je to skor take grafitovo sede a moc dobre to nesvieti Ale som spokojny… paradna PAM jednoduchost
Lukáš3 Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna V 24. 2. 2024 v 17:30, pciza napsal: 372 372 mají 47mm že jo? Jestli můžu poprosit, jak velkou máš ruku?
pciza Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna před 4 hodinami, Lukáš3 napsal: 372 mají 47mm že jo? Jestli můžu poprosit, jak velkou máš ruku? Jj 47mm a mám 20.5cm zápěstí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se