Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 16 minutami, EpsteinBarr napsal:

Pohodlne aj na handre...akurat mohla byt viac zelena, ci hneda. Ale na vlacenie v lete hore-dole, to bude ok.

IMG_1757 copy.jpg

Dobrá je!

Odesláno

@Vortex-Tempus Vyzera to, ze WDL naskladnili novy "tovar"? Na tych destro 8 giorni nevadi ochrana korunky na opacnej strane? Mne sa navy seals velmi pacia. Ale aj "vdaka" tomu strapu a napriek nazvu u mna evokuju "púštny" styl. Celkovo, Panerai su urcene do mora a kanalov, nie do piesku....navy-nenavy :cheers:

a nech netrepem blbosti, tak aj nieco na ruke

IMG_1762 copy.jpg

• Like 2
Odesláno
před 5 minutami, EpsteinBarr napsal:

@Vortex-Tempus Vyzera to, ze WDL naskladnili novy "tovar"? Na tych destro 8 giorni nevadi ochrana korunky na opacnej strane? Mne sa navy seals velmi pacia. Ale aj "vdaka" tomu strapu a napriek nazvu u mna evokuju "púštny" styl. Celkovo, Panerai su urcene do mora a kanalov, nie do piesku....navy-nenavy :cheers:

To nie je WDL... bol som v Panerai butiku v Basli. Tieto modely su zatial limitovane na fabricke butiky u zazmluvnenych AD ich neuvidis. Tie Navy Seals su krasne ale asi sa priklanam k tvomu nazoru... potapky do puste su trochu zvlastne.

Odesláno

Tak mě to neuráží, kromě toho cifru na devítce. Navy Seals jsou i jiné jednotky = ne jenom námořníci :D

Odesláno
před 3 hodinami, bandicoot napsal:

@Vortex-Tempus ta černá výplň ruček je boží. Krásnej negativ nulek. 

Je to skor take grafitovo sede a moc dobre to nesvieti 😅 Ale som spokojny… paradna PAM jednoduchost

Odesláno
před 4 hodinami, Lukáš3 napsal:

372 mají 47mm že jo? Jestli můžu poprosit, jak velkou máš ruku?

Jj 47mm a mám 20.5cm zápěstí 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...