Juraj11 Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Můžu se zeptat prosím, kde se dá koupit takový canvas? Díky Podobný jsem kupoval na EtsySent from my iPhone using Tapatalk
Lukáš3 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 8 hodinami, Juraj11 napsal: Podobný jsem kupoval na Etsy Sent from my iPhone using Tapatalk Jo tam už jsem se taky díval a něco tam je. Ale co to je za obchod? To je nějaké "tržiště"? Nemám s tím zkušenost
Juraj11 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Jo tam už jsem se taky díval a něco tam je. Ale co to je za obchod? To je nějaké "tržiště"? Nemám s tím zkušenost Joo,tak to chceš po mě mocJá ho tam našel,zaplatil a myslím že prodejce(výrobce) byl ze Španělska. Víc už ze mě nedostaneš A došel docela rychleSent from my iPhone using Tapatalk
Koumes Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 8 hodinami, Lukáš3 napsal: Můžu se zeptat prosím, kde se dá koupit takový canvas? Díky Ahoj, já jsem koupil na strapshop.cz v podstatě na zkoušku, a zůstal jako letní řemen. Nějak mi nevyhovují ty gumy. Bohužel měli jen do šířky 24mm…je úzký, a je to trochu vidět.
EpsteinBarr Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 25 minutami, Lukáš3 napsal: Jo tam už jsem se taky díval a něco tam je. Ale co to je za obchod? To je nějaké "tržiště"? Nemám s tím zkušenost https://www.etsy.com/shop/CBStraps?ref=favorite_shops_page Registrujes sa, bezproblemova vec, komunikacia s vyrobcom, odpoveda v ramci minut zvycajne, poradi. Mam od neho 2x canvas, 2x kozu. Spokojnost. Zvycajne dodanie trva okolo 10 dni. Viem ti pozriet presnejsie.
bandicoot Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Jdu checknout nějaké canvasy. Ten zelený je supr a k ý černy sedne bezvadně. 4 1
EpsteinBarr Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Dnes rano som vymenil gumu za handru. No, celkom to aj ujde 6 2
tomina666 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července V 11. 7. 2025 v 7:05, Lukáš3 napsal: Jo tam už jsem se taky díval a něco tam je. Ale co to je za obchod? To je nějaké "tržiště"? Nemám s tím zkušenost Myslím, že jde o tohoto prodejce. https://www.etsy.com/shop/CBStraps
tomina666 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července V zemi původu! A snad brzy i výlet do rodného města. mimochodem.. cestou v Udine návštěva AD, zkouška Radiomir i Submersible máloco mě dokáže takto “zaláskovat”… 3 1
tomina666 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Včera tam, kde to všechno začalo. Moc hezký butik, pokec s manažerkou a bylo to skvělý. Vyzkoušel jsem si nějaké zajímavosti a zjistil, že 42 submersible za mne prostě vůbec nedávají smysl. Vypadají divně. A taky… Že potřebuju ty Radiomiry. Klidně nějaké základní. Ale jsou naprosto boží. Příští rok 40, teď sice řeším nějaké jiné věci a pracovní nezdary, ale mám o čem snít! Pomalu ale jistě. Suby jsou taky perfektní. Ale ta jejich cena je prostě za mě no go teď. Mimochodem, znáte Panerai passport? 5 5
Zeek Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července před 1 minutou, Lukáš3 napsal: Konečně můžu přispět fotkou i sem Konečně. Jsou krásný. 2
Lukáš3 Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července před 14 minutami, Zeek napsal: Konečně. Jsou krásný. Jsou díky 1
pciza Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července před 2 hodinami, Lukáš3 napsal: Konečně můžu přispět fotkou i sem Super! Užívej a vítej v Panerai klubu!
pciza Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Dneska 111 a bohužel smutně. Zabil se mi jeden z nejbližších kamarádů na motorce. Tak na jeho památku! 4
Tomino2007 Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července před 21 minutami, pciza napsal: Dneska 111 a bohužel smutně. Zabil se mi jeden z nejbližších kamarádů na motorce. Tak na jeho památku! Abych změnil Tvou pozornost. Jsem mezi PAM fandy chvíli, mám své první a vzhledem k možnostem i na delší dobu poslední PAMy. Obdivuji ale tady Tvé fotky a sbírku. Kolik jich vlastně máš? Úžasné kusy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se