Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 8 hodinami, Juraj11 napsal:

Podobný jsem kupoval na Etsy

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jo tam už jsem se taky díval a něco tam je. Ale co to je za obchod? To je nějaké "tržiště"? Nemám s tím zkušenost 😌 

Odesláno
Jo tam už jsem se taky díval a něco tam je. Ale co to je za obchod? To je nějaké "tržiště"? Nemám s tím zkušenost  

Joo,tak to chceš po mě moc
Já ho tam našel,zaplatil a myslím že prodejce(výrobce) byl ze Španělska. Víc už ze mě nedostaneš
A došel docela rychle

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno
před 8 hodinami, Lukáš3 napsal:

Můžu se zeptat prosím, kde se dá koupit takový canvas? Díky 😌 

Ahoj, já jsem koupil na strapshop.cz v podstatě na zkoušku, a zůstal jako letní řemen. Nějak mi nevyhovují ty gumy. Bohužel měli jen do šířky 24mm…je úzký, a je to trochu vidět.

Odesláno
před 25 minutami, Lukáš3 napsal:

Jo tam už jsem se taky díval a něco tam je. Ale co to je za obchod? To je nějaké "tržiště"? Nemám s tím zkušenost 😌 

https://www.etsy.com/shop/CBStraps?ref=favorite_shops_page

Registrujes sa, bezproblemova vec, komunikacia s vyrobcom, odpoveda v ramci minut zvycajne, poradi. Mam od neho 2x canvas, 2x kozu. Spokojnost. Zvycajne dodanie trva okolo 10 dni. Viem ti pozriet presnejsie. 

Odesláno

V zemi původu! A snad brzy i výlet do rodného města.🙂

mimochodem.. cestou v Udine návštěva AD, zkouška Radiomir i Submersible máloco mě dokáže takto “zaláskovat”… 🥹❤️

IMG_3167.jpeg

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno

Včera tam, kde to všechno začalo. Moc hezký butik, pokec s manažerkou a bylo to skvělý. Vyzkoušel jsem si nějaké zajímavosti a zjistil, že 42 submersible za mne prostě vůbec nedávají smysl.

Vypadají divně. A taky… Že potřebuju ty Radiomiry. Klidně nějaké základní. Ale jsou naprosto boží. Příští rok 40, teď sice řeším nějaké jiné věci a pracovní nezdary, ale mám o čem snít! Pomalu ale jistě. Suby jsou taky perfektní. Ale ta jejich cena je prostě za mě no go teď. 

Mimochodem, znáte Panerai passport?😉

IMG_3241_jpg.jpeg

IMG_2145.jpeg

• Like 5
  • Dát hlas 5
Odesláno
před 2 hodinami, Lukáš3 napsal:

Konečně můžu přispět fotkou i sem 😌 

IMG_2978.jpeg

Super! Užívej a vítej v Panerai klubu!

Odesláno

Dneska 111 a bohužel smutně. Zabil se mi jeden z nejbližších kamarádů na motorce. Tak na jeho památku!

20250722_194501.jpg

• Sad 4
Odesláno
před 21 minutami, pciza napsal:

Dneska 111 a bohužel smutně. Zabil se mi jeden z nejbližších kamarádů na motorce. Tak na jeho památku!

20250722_194501.jpg

Abych změnil Tvou pozornost. Jsem mezi PAM fandy chvíli, mám své první a vzhledem k možnostem i na delší dobu poslední PAMy. Obdivuji ale tady Tvé fotky a sbírku. Kolik jich vlastně máš? Úžasné kusy 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...