Kupa54 Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
pciza Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
pciza Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Na večer 210 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
pciza Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Jinak ani snad nemusím psát jak jsem rád že nám Paneristu přibývá, kolik nových členů tady v ' klubu " máme a další se přidávají. Všichni super fotky, super PAMy. Jen tak dál! 2
bandicoot Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Jojo, prošlo tady za léta, co jsem tu, dost vln, kdy frčely různé značky, ale Panerai je z těch nemainstreamových docela stabilní. Ani hype, ani upadnutí v zapomnění. Já se k nim podruhý vrátil (tedy mám třetí) a už asi zůstanou pevnou součástí sbírky.
ZdenoP Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Já dneska přezul z gumy na tah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Juraj11 Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Také jsem se cca po roce a něco vrátil k PAM a určitě už zůstanou [emoji846]Sent from my iPhone using Tapatalk 5
Piplík Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února před 43 minutami, pciza napsal: Jinak ani snad nemusím psát jak jsem rád že nám Paneristu přibývá, kolik nových členů tady v ' klubu " máme a další se přidávají. Všichni super fotky, super PAMy. Jen tak dál! Máš na nás pozitivní vliv předsedo a dokázal jsi tady spoustu lidí pro brand nadchnout a přivést do skupiny. Rád se tady inspiruji krásnými kousky kolegů a je mi jasné, že tady ještě chvíli budu . Nevím proč tíhnu k “italským” brandům s potápěčskou historií spojenou s patenty a zajímavými příběhy. Jako je moje oblíbenou značkou AQUASTAR, tak stejně mě k sobě poutají i PANERAI ️. (sorry za fotku, kde nejsou jen PAMy ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
EpsteinBarr Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Dnes Radiomir. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Vortex-Tempus Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Taky tak… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
Kupa54 Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Piplík Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Konečně zase po několika týdnech vylezlo slunce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Piplík Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Ještě jedno macro před západem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
EpsteinBarr Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února 914 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
lupo Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února po dlhšej dobe.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Juraj11 Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Marodíme,tak trénujeme [emoji846]Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1
Zeek Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
johny357 Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Frantik Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února 422 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se