Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, ZdenoP napsal:

Dnes dvě nové gumy z Číny (zelená úplně super a "jako origo", černá trošku méně pohodlná, ale taky to na ní půjde... 😉 😄 )

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

před 26 minutami, EpsteinBarr napsal:

Keby ta origo Panerai guma nestala uz 220 eur (pred rokom to bolo myslim 200, 24/22), tak ich mam 5. Minimalne. To je len taky povzdych, nic viac. Nevravim, ze by to malo byt neviem, 50 eur, ale trosku rozumnejsia cenova politika v accessories by firme priniesla mozno viac zisku z nasobneho obratu. Ale ja sa v marziach a prirazkach tychto luxusnych tovarov nevyznam (teda luxusnych... dva kusy gumy za 5 evry).

A naviac, ta guma smrdi jak fras. 

ZdenoP: No to si asi děláš kozy .... Ban na nerčito.

EpsteinBarr: Taky by sis mohl vyndat hlavu z prdele.

Odesláno

To som nenapisal. Bol to povzdych nad cenovou politikou. A preto mam len tu jednu… A to nevravim, ze nebyt Vortexa, ktory mi ju musel ist kupit v BA do butiku, nemam ani tu. Lebo Panerai sa na to vykaslal.

Takze nie, fejky neschvalujem. Ale chapem, ze Radek s Gentou a pod. asi sposobil, ze vidite v texte aj to, co tam nie je.

Odesláno

Hele nejde o "radka s gentou", ale celkovo pristup ludi. Nevadi nam ked si niekto kupi gumu u cinana a urobi fotku, to je ok. Sam mam niekolko gum z ciny na moje garminy. ALE kupit si gumu s logom, sponu s logom u cinana a davat sem foto je mimo misu  > ide o padelek. 

EDIT: prosim tuto debatu dalej nijako nerozvyjat, aby tu nebol Offtopic.

• Dát hlas 3
Odesláno

@EpsteinBarrdik za doplnenie, sorry, zle som ta pochopil. 

Zrejme v Panerai predpokladaju, ze kto ma na opicu, musi mat aj na banany. Cize 220 eur za gumu je sice dost, ale primerane k cene hodiniek si myslim.

Co sa na teba vykaslali, bolo priamo z webu Panerai?

• Dát hlas 2
Odesláno

Debatu rozvádět nebudu, protože plně souhlasím s Bertem a módama. Takovýhle sračky sem opravdu nepatří!

Odesláno

ha! pár dní dozadu som fake gumy riešil tuto s kolegom vortexom... súdruh ex-panerista mi doniesol na servis 005 a nechal tu dve také gumy. 1:1 to neni ale podla mna je tam vacší prúser: vieme z čoho to súdruh v číne peče? neodpadne mi z toho ruka? 

stojí mi to za to? 

3x nie. 

Odesláno
před 1 hodinou, EpsteinBarr napsal:

Keby ta origo Panerai guma nestala uz 220 eur (pred rokom to bolo myslim 200, 24/22), tak ich mam 5. Minimalne. To je len taky povzdych, nic viac. Nevravim, ze by to malo byt neviem, 50 eur, ale trosku rozumnejsia cenova politika v accessories by firme priniesla mozno viac zisku z nasobneho obratu. Ale ja sa v marziach a prirazkach tychto luxusnych tovarov nevyznam (teda luxusnych... dva kusy gumy za 5 evry).

A naviac, ta guma smrdi jak fras. 

Epstein, sorry. V kontextu toho, na jaký příspěvek jsi reagoval jsem to vyhodnotil příliš přísně. Přijmi, prosím, mou omluvu.

• Dát hlas 2
Odesláno

No jo... Panerai accessories... guma za 220 k tomu najlacnejšia spona za 250 = mesacny Lidl budget v prdeli :D 

S Panerai je tazko, na SK/CZ nedorucuju. Zvykol som objednavat do DE alebo CH ale odkedy mi prisiel iny remen ako bol objednany tak som prestal. To sa mi uz mimochodom stalo aj pri objednavke priamo v butiku. No a skuste ist pytat trubicky alebo srobiky...🤦‍♂️

Nedavno som sa o tom skusal bavit so sefom Panerai butiku v Basli. Moc na tu temu rozpravat nechcel, ale naznacil ze fanusikovia sa casto stazuju a fabrika to ma u prdele. A z minulosti vieme ze oni maju u prdele daleko zavaznejsie veci... Svojmu psovi zvyknem hovorit ze keby som ju tak nelubil uz ju davno dam susedovi do klobasy, a tato hlaska asi aj celkom pekne vystihuje moj vztah k Panerai... :D

Este som nenasiel aftermarket gumu ktora by sa vyrovnala originalu. Ako uricte nejaka bude ale minat peniaze na taketo experimenty ma prestalo bavit. To iste aj pri kozenych remenoch... jak taky debil kupujem originalne, max tu od Habadeja. Par neobrandovanych aftermarket spon mam, ale kedze remene menim max 2x za rok tak vacsinou prehodim origo. Obrandovane aftermarket produkty su uz za mojou osobnou cervenou ciarou

• Dát hlas 2
Odesláno

Já třeba tu origo gumu neměl ani nikdy nasazenou,prostě se mi to nelíbí 😔

Pokukoval jsem po gumě od Zealande,tam se mi líbí to dotažení až k pouzdru.Cenově je to také přijatelnější.Momentálně vybírám nějaký kožený řemen,ale stejně mě nejvíce baví na Canvasu😀

https://zealande.com/collections/rubber-strap-for-panerai-luminor?filter.p.m.custom.generation=Luminor+Logo&filter.p.m.custom.generation=Luminor+Marina&filter.p.m.custom.generation=Luminor+Quaranta&filter.p.m.custom.generation=Luminor

Odesláno
V 19. 3. 2026 v 10:17, EpsteinBarr napsal:

Pracovny dress code pod oznacenim: 372
Ci to zachrani kosela....nie som si tym isty 😇 

Cim viac sa na to pozeram-tym viac mi na nich ta zlta sedi…

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...