EpsteinBarr Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) Bud som si zle poznacil cas, ale rezerva chodu mi vysla cca 85 hodin 20 minut. Nie je to nejaka blbost? Akoze u 8 Giorni sa pise, ze vydrzia v chode aj viac ako 10 dni. Ale to je ina kapitola. Mate niekto odsledovane svoj P.9010? A mam hacking co je teda ina frajerina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. dubna uživatelem EpsteinBarr 4
Juraj11 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Bud som si zle poznacil cas, ale rezerva chodu mi vysla cca 85 hodin 20 minut. Nie je to nejaka blbost? Akoze u 8 Giorni sa pise, ze vydrzia v chode aj viac ako 10 dni. Ale to je ina kapitola. Mate niekto odsledovane svoj P.9010? A mam hacking co je teda ina frajerina http://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_04/IMG_4187web.jpeg.5deed623af97ba66478d3085680a0976.jpegJe to možnéMoje 111 měli rezervu vetší o cca 6 hodin než bylo udáváno. U svých 1312 jsem ještě neměřil,na tak dlouho ještě z ruky nešliJinak hacking mám také Sent from my iPhone using Tapatalk
Vortex-Tempus Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna před 51 minutami, EpsteinBarr napsal: Bud som si zle poznacil cas, ale rezerva chodu mi vysla cca 85 hodin 20 minut. Nie je to nejaka blbost? Akoze u 8 Giorni sa pise, ze vydrzia v chode aj viac ako 10 dni. Ale to je ina kapitola. Mate niekto odsledovane svoj P.9010? A mam hacking co je teda ina frajerina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Presne na minuty som to nikdy nemeral ale moje Suby drzia priblizne 3,5 dna, teda cca tych 83-85 hodin. 8 Giorni mam len jedny a uz 6 rok drzia natah cca 9,5 dna. 3 Giorni mam v styroch hodinkach a vsetky daju minimalne o cca pol dna viac. Na rezervu natahu sa u Panerai stazovat neda...
Piplík Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna poledne a zase v autě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
ZdenoP Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
EpsteinBarr Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Na pracovne stretnutie v decentnom style. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Radek Cigi Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Před hodinou, EpsteinBarr napsal: Na pracovne stretnutie v decentnom style. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou moc pěkný! Mnohem víc se mi líbí dizajn starších Submersiblů, než ten současný. Měli zůstat u ocel/titan a rozšířit nabídku zpracování povrchu ciferníku, držet se kalibrů P.9010, popř. jejich "manuálů" a tak. Tohle je samé BMG Tech, eSteel, EcoTitanium, Carbo Tech...a ceny potom jako z jiné planety 1
Tomino2007 Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Chlopíí. Ja su tak šťastné.... Dnes pošťák zazvonil 2x (díkybohu, čekat až bude po Velikonocích bych nezvlád)...a... Poznáte které? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vortex-Tempus Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna před 2 hodinami, Tomino2007 napsal: Chlopíí. Ja su tak šťastné.... Dnes pošťák zazvonil 2x (díkybohu, čekat až bude po Velikonocích bych nezvlád)...a... Poznáte které? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 795? 1
Tomino2007 Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Jo!!! Luminor 8 Days PAM 795. I když ne nové (už se nevyrábí) moje nadšení veliké! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 3
pciza Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna před 46 minutami, Tomino2007 napsal: Jo!!! Luminor 8 Days PAM 795. I když ne nové (už se nevyrábí) moje nadšení veliké! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulace! 1
EpsteinBarr Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna @Tomino2007 gratulujem Teba tí taliani tiez slusne chytili 1
Vortex-Tempus Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Před hodinou, Tomino2007 napsal: Jo!!! Luminor 8 Days PAM 795. I když ne nové (už se nevyrábí) moje nadšení veliké! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pred casom boli v predaji… samozrejme som zavahal Su paradne… gratulujem 1
Vortex-Tempus Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Právě teď, Vortex-Tempus napsal: Pred mejakym casom boli ti v predaji… samozrejme som zavahal Su paradne… gratulujem
Tomino2007 Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna před 6 minutami, EpsteinBarr napsal: @Tomino2007 gratulujem Teba tí taliani tiez slusne chytili Úplně mi jeblo Za rok a půl jsem prodal většinu svých hodinek co jsem měl a totálně propadl PAMmánii. Ani nevím, jestli mám Vám za to poděkovat 1
Vortex-Tempus Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna před 1 hodinou, Tomino2007 napsal: Úplně mi jeblo Za rok a půl jsem prodal většinu svých hodinek co jsem měl a totálně propadl PAMmánii. Ani nevím, jestli mám Vám za to poděkovat Dobre vediet ze nie som jediny magor… Ja som siel za 3 roky z jednych na sedem 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se