Kid_A Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
EpsteinBarr Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Dnes aj ja. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
pciza Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března 1314 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Piplík Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Přezul jsem na novou kůži, na ten nový pracovní týden. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
pciza Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Dneska klasika " tyhle to všechno spustily " 111 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Juraj11 Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 45 minutami, pciza napsal: Dneska klasika " tyhle to všechno spustily " 111 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám to úplně stejně. 111 to všechno začali Momentálně jsem je sice upgradoval,ale je v plánu je zase pořídit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
EpsteinBarr Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Trochu zapatlane, ale vobec mi to nevadi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Tomino2007 Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Piplík Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března (upraveno) Trochu jsem si na to v garáži posvítil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. března uživatelem Piplík 6
EpsteinBarr Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Poslednu dobu nastala v sufliku znacna fluktuacia. Na jednej strane sa stav znizil, a to dokonca vratane jednych Panerai. Na strane druhej, aby to bolo vyvazene, nieco pribudlo. 1389, 47mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 2
Petr72 Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Na tvojej ruke vyzeraju ako 42ky super sú samozrejme
pciza Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března před 34 minutami, EpsteinBarr napsal: Poslednu dobu nastala v sufliku znacna fluktuacia. Na jednej strane sa stav znizil, a to dokonca vratane jednych Panerai. Na strane druhej, aby to bolo vyvazene, nieco pribudlo. 1389, 47mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak nakonec tyhle! Super volba.
Radek Cigi Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března před 33 minutami, EpsteinBarr napsal: Poslednu dobu nastala v sufliku znacna fluktuacia. Na jednej strane sa stav znizil, a to dokonca vratane jednych Panerai. Na strane druhej, aby to bolo vyvazene, nieco pribudlo. 1389, 47mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jaký máš obvod zápěstí, prosím tě? Já si Carollinu zkoušel Submersible 44 i 47 a lepší pocit na ruce jsem měl z větší varianty. Mám zápěstí 19,0 cm. Ale zase Luminory mám 44 (1312) a tam bych neměnil. Pravděpodobně to dělá u Submersible ta luneta....
EpsteinBarr Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Fotka samozrejme trosku skresluje, v tomto pripade "zmensuje". Asi to bude naklonom ruky, kedze som nechcel vela odleskov. Ruku mam cca 21cm. Tie 47mm suby sedia ako rit na serbli. Par mesiacov dozadu som v butiku Panerai skusal 44 aj 47. Dost dlho. Kebyze som sa musel vtedy rozhodnut, asi by som bol vzal 44. ALE, kedze som si zadovazil 372...ktore doslova neskladam z ruky...tak tieto 47 suby mi pridu na prvu lahsie, mensie, nizsie. Chce to ponosit, tie dojmy su uplne cerstve. Ako to robi Panerai, to ja uz neviem, ale aj 372, co su teda riadne kladiva a rozhodne nie nenapadne hodinky, sedia neskutocne. Akoze, nedaju sa nevnimat na ruke tak velke hodinky, ale nejakym sposobom to perfektne funguje. 2
Cancri Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Před hodinou, EpsteinBarr napsal: Poslednu dobu nastala v sufliku znacna fluktuacia. Na jednej strane sa stav znizil, a to dokonca vratane jednych Panerai. Na strane druhej, aby to bolo vyvazene, nieco pribudlo. 1389, 47mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulace, jsou skvely a ta keramicka luneta dost vydrzi (vyzkouseno)
Vortex-Tempus Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března (upraveno) Před hodinou, EpsteinBarr napsal: Poslednu dobu nastala v sufliku znacna fluktuacia. Na jednej strane sa stav znizil, a to dokonca vratane jednych Panerai. Na strane druhej, aby to bolo vyvazene, nieco pribudlo. 1389, 47mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Toto je ta spravna velkost pre teba Su paradne. Teraz este 47 Radia a mozes ist cez prazdniny k moru... Upraveno 24. března uživatelem Vortex-Tempus
EpsteinBarr Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Dakujem, dakujem Inak, bol to riadny suboj medzi 305 a tymito. Dopadlo to nakoniec takto. @Vortex-Tempus Pravdou je, ze mam v hladaciku 47 Radiomir a napozeranych par referencii. Taha ma to k niecomu "starsiemu". Ale zavisi to od viacerych okolnosti. Napr. od predaja Radii, ktore mam a neviem ci si to vsimate, ale mnozstvo super hodiniek aj tu na fore v predajnej sekcii stoji a stoji a nic... To, co som si pozeral, tiez nie je najlacnejsie. A vintage poda je vseobecne velmi neista...
Tomino2007 Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: Poslednu dobu nastala v sufliku znacna fluktuacia. Na jednej strane sa stav znizil, a to dokonca vratane jednych Panerai. Na strane druhej, aby to bolo vyvazene, nieco pribudlo. 1389, 47mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A které PAMY jsi pouštěl? A tady v prodeji?
EpsteinBarr Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března 914, rychla akcia s jednym kolegom odtial 1
Piplík Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března (upraveno) Jožo, @EpsteinBarr velká gratulace. Skvělá volba. 389 byly i moje favoritky. Rozjel jsi se v parádních referencích a ve 47mm. Nebojíš se toho a to je dobře, protože to nejlepší je právě ve 47. před 4 hodinami, EpsteinBarr napsal: Poslednu dobu nastala v sufliku znacna fluktuacia. Na jednej strane sa stav znizil, a to dokonca vratane jednych Panerai. Na strane druhej, aby to bolo vyvazene, nieco pribudlo. 1389, 47mm. Upraveno 24. března uživatelem Piplík 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se