Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, Vortex-Tempus napsal:

Apropo foteniene v aute… ja mam v aute vzdy najlepsie svetlo a najlepsie fotky 🤷🏻‍♂️

Kebze mi svetla a cele studio nastavi napr. fotograf Claudie Schiffer, aj tak by som ju odfotil ako chuderu...skaredu....brunetu.... Tolko k mojim fotkam.  
Mal som fotovybavu za tisice eur, fullformat, vselijake L objektivy, filtre, knizky.... Kedze som si myslel, ze dokonala technika urobi dokonalu fotku. P.i.c.o.v.i.n.a. Snad som to aspon dobre vyhlaskoval. Teda ano, v rukach niekoho ineho. A....skoda reci.

Idem si pozriet nejake hodinky, kedze o chvilu mam vyrocie. Na fore. To sa rata, akoze dovod nieco prikupit? 

Odesláno
před 33 minutami, EpsteinBarr napsal:

Kebze mi svetla a cele studio nastavi napr. fotograf Claudie Schiffer, aj tak by som ju odfotil ako chuderu...skaredu....brunetu.... Tolko k mojim fotkam.  
Mal som fotovybavu za tisice eur, fullformat, vselijake L objektivy, filtre, knizky.... Kedze som si myslel, ze dokonala technika urobi dokonalu fotku. P.i.c.o.v.i.n.a. Snad som to aspon dobre vyhlaskoval. Teda ano, v rukach niekoho ineho. A....skoda reci.

Idem si pozriet nejake hodinky, kedze o chvilu mam vyrocie. Na fore. To sa rata, akoze dovod nieco prikupit? 

Jasne ze sa to rata… tue 47 Suby v inzercii si videl 😂

Ja fotim na I-fon a ani ten neviem poriadne ovladat… sem tam sa podari slusna foto. Jedina a najvacsia foto pocta aku som dostal bolo ked si Erica (ta co robi trenko-guma strapy) zavesila jednu moju fotku na instagram…

Odesláno
před 6 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Suby v inzerci jsem videl, samozrejme.
Akurat, ked ja som sa v tom Panerai svete nasiel v tych starodavnych modeloch...

vitaj v mojom svete. od ktoreho som hadam 15 rokov mal svatý pokoj a potom som sa sem blbec nalogoval.

• Haha 1
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...