LovecK Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Na Mácháči… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 3
bandicoot Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Po delší době a zase radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 1
Murphy97 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července před 5 hodinami, bandicoot napsal: Po delší době a zase radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pane Vašnosta, ty mu slušej ale!
Radek124 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Tomino2007 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
lupo Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Žabák zelený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
LovecK Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Nuda na lehátku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Bullet Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Vzal jsem Radia na pivko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Bullet Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července před 40 minutami, LovecK napsal: Nuda na lehátku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vezmi je do vody alespoň se šnorchlem
patprom Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Kde jsou ty časy, kdy jsem nosil hodinky i větší než 45mm. Obzvlášt rád vzpomínám na Breitling Hercules a šlo to Posledních několik roků se velikostně pohybuju mezi 38 a 41. Prostě jsem si zvykl na pohodlí. Nedávno mě ale zas chytla touha koupit si nějaké větší bestie. Osud mi přihrál do cesty 914 od kamaráda a bylo vymalováno. Snad si na ně časem zvyknu 5
LovecK Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července @Bullet už tam byly xkrát, co jsem ale letos zapomněl, je futrál na tlfon do vody… @patprom vidim, že linka Košice - Ova furt funguje enjoy it, mám ty 914 rád 2
pciza Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Chystám se na " doušek " rumu! Tak na zdraví! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
pciza Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července 590 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Bullet Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Stále...210 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
M-72 Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1 4 1
lupo Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července po 26 rokoch dostali novu ciernu gumu dnes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Vortex-Tempus Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
EpsteinBarr Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Myslel som si, ze po dovci sa pochvalim novym starym kuskom, ale zrejme sa to preklada. Takze "len" po starom.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Tomino2007 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Thassos Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
lupo Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července před 5 hodinami, EpsteinBarr napsal: Myslel som si, ze po dovci sa pochvalim novym starym kuskom, ale zrejme sa to preklada. Takze "len" po starom.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. najviac panerai panerai z modernych panerai! dobré to máš! 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se