Potkan Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 (upraveno) Moc se omlouvam, ze jsem ti vyfoukl ten modrej. Mas jich fakt malo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února 2021 uživatelem Potkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 4 minutami, Potkan napsal: Moc se omlouvam, ze jsem ti vyfoukl ten modrej. Mas jich fakt malo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No měl jsem právě v takové modré origo Panerai a musel jsem ho prodat, protože byl kratkej. Tak mne to mrzí. 🥲 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 12 hodinami, Potkan napsal: Moc se omlouvam, ze jsem ti vyfoukl ten modrej. Mas jich fakt malo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Naprosto skvela fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 5 hodinami, varjag napsal: Naprosto skvela fotka! Diky! Znas to, jenom takovej rychlocvak mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 @Juraj11ovi vstup zakazan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 [mention=4208]Juraj11[/mention]ovi vstup zakazan Další takovej,jeden mě prudí na Fb a teď tuSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 (upraveno) před 1 minutou, Juraj11 napsal: Ta posledni fotka POcek na cernem pozadi ve Tvem vymennem vlakne je luxusni Upraveno 25. února 2021 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Ta posledni fotka POcek na cernem pozadi ve Tvem vymennem vlakne je luxusniDěkuji Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 20 minutami, Juraj11 napsal: Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Nedávno Martin psal že je bude házet do popelnice Vím kde bydlí Za ty PO Ti to prozradim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Nedávno Martin psal že je bude házet do popelnice Vím kde bydlí Za ty PO Ti to prozradimTak mi je tam prosím vyzvedni a pak uděláme changeSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 @Juraj11 @pciza Syčáci nevděční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 5 hodinami, pciza napsal: Nedávno Martin psal že je bude házet do popelnice Vím kde bydlí Za ty PO Ti to prozradim To máš smůlu. Já ho teď mám přes kopec. I v těch největších mrazech jsem spal s otevřeným oknem a jedním okem a čekal na ten zvuk jak luminor pouzdro jebne o plast popelnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Von ma novou dodávku a vyváží teď bordel do lesa. To nebude slyšet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 @Frantik @bandicoot Vas si taky pisu, holomci. Ale s tim bordelem mas samozrejme pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Dneska subíky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Ještě jedna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Tož dneska teda taky jedna paštika z tuzemských luhů a Panerájů... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Už to taje:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se