pciza Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Dneska dvěstědesítky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruda Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 V 20. 3. 2021 v 11:48, pciza napsal: Dneska dvěstědesítky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten řemen je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 před 3 hodinami, Kruda napsal: Ten řemen je parádní. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Titanovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Zkusit se má vše, nevěřil bych,že sem někdy dám fotku,ale díky super kamarádovi zkusím I tyto krásky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Ti sedí jak prdel na hrnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 (upraveno) A manželce si koupil kytičku, aby nevyšilovala Taktické! Upraveno 23. března 2021 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Rádia jsou prostě fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Žádnej blbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 38 minutami, Pivas napsal: Zkusit se má vše, nevěřil bych,že sem někdy dám fotku,ale díky super kamarádovi zkusím I tyto krásky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Diky za super přivítání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Dorazil nový řemen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 2 hodinami, Pivas napsal: Clovece ty ides v poslednej dobe jak raketa... uz aj PAM. Sedia ti... blahozelam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Přesně jak říká kolega nademnou, slušná jízda v poslední době. Tak ať dělaj radost, jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Diky chlapi. Taky se musím rychle uklidnit,nebo to špatně dopadne. A když mě před rokem Frantik varoval,tak jsem mu nevěřil, že to může zajít tak daleko. Ale panerai super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 @Pivas: Teda slušně ses rozjel na to, kde jsi byl před rokem ... dodnes si to živě pamatuji. Ale PAMy super, já mám cuky ... přemýšlím nad těmi osmidenkami od KRWISTYho a sedím si na rukách. A jinak jsi mě inspiroval co do dnešního slunečného dne. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Diky Davide, noo je to opravdu hrozná nemoc. Ale jak mi panerai dřív nic neříkal, nejen kvůli ceně, ale celkově jsem nechápal co na nich je,tak teď jsem fakt spokojený. Jinak samozřejmě ty tvoje jsou nádherné a fotka jako vždy super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se