pciza Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Konečně dovolená! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Ty ses fakt nadsenec, vezt si na dovolenou dvoje Paneraie....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 před 23 minutami, kdojinej napsal: Ty ses fakt nadsenec, vezt si na dovolenou dvoje Paneraie....:) Troje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 A to bylo panečku rozhodování který ! Vzal jsem ještě navic dvě gumy a čtyři řemeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Správnej PAMagor. Užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 před 13 minutami, MíraMíra napsal: Správnej PAMagor. Užívej. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Tak dneska ty třetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 (upraveno) před 3 hodinami, pciza napsal: Tak dneska ty třetí Pociťuješ nějaký rozdíl mezi pouzdrem Luminor a Luminor 1950? Samozřejmě myslím, když ho máš na ruce. Já mám pouzdro 1950 a to pouzdro od těch Californií co mám v hledáčku je samotnej Luminor, tak proto se ptám. ps. Kde trávíš dovču? Upraveno 9. února 2022 uživatelem pku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 před 3 hodinami, pku napsal: Pociťuješ nějaký rozdíl mezi pouzdrem Luminor a Luminor 1950? Samozřejmě myslím, když ho máš na ruce. Já mám pouzdro 1950 a to pouzdro od těch Californií co mám v hledáčku je samotnej Luminor, tak proto se ptám. ps. Kde trávíš dovču? Pocitově ne, ale to 1950 pouzdro je za mně prostě hezčí a hlavně když je to 47mm. Nejraději ze všech kousků co mám nosím 372 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Právě teď, pciza napsal: Pocitově ne, ale to 1950 pouzdro je za mně prostě hezčí a hlavně když je to 47mm. Nejraději ze všech kousků co mám nosím 372 Jo a jsem na Maledivách tentokrát na skoro měsíc už jsem potřeboval vypadnout z blazince kolem Covidu a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Před hodinou, pciza napsal: Jo a jsem na Maledivách tentokrát na skoro měsíc už jsem potřeboval vypadnout z blazince kolem Covidu a tak Tak to je pecka! Kdyz jsme tam byli 2 tydny, tak borci co tam byli pred nama se divili co tam takovou dobu chceme delat:) a nakonec bych tam zvladl i ten mesic:) ted tu zasobu chapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Před hodinou, pciza napsal: Jo a jsem na Maledivách tentokrát na skoro měsíc už jsem potřeboval vypadnout z blazince kolem Covidu a tak Tak super. Užívej volna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 před 2 minutami, xcmaniax napsal: Tak to je pecka! Kdyz jsme tam byli 2 tydny, tak borci co tam byli pred nama se divili co tam takovou dobu chceme delat:) a nakonec bych tam zvladl i ten mesic:) ted tu zasobu chapu Přesně tak ta pohoda tady ani nevím co je za den a neslyset měsíc češtinu má taky něco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 před 3 minutami, pku napsal: Tak super. Užívej volna. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Nový řemen od Oty, velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se