Haades Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října V 26. 10. 2024 v 22:22, Koumes napsal: 384 Hodně dobrý rádia. Poslední dobou po nich pokukuji. Jak drží keramika? Občas vídám v inzerátech odštípané pouzdra kolem nožiček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října @Haadesjsou to moc fajn hodinky. Bohužel ten problém oštípané keramiky kolem nožek mám taky. Jedno místo, není to vidět, ale zamrzí to. Zkusím najít fotku, ale když pohledáš, myslím že je i tady na fóru. Zase na druhou stranu, mám ty keramiky 13 let, z toho min. 8 let každodenně nošené, a jsou jak nové, bez šrábnutí, nebo známek nošení…za mě super, mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října @Haadesnašel jsem fotku, není to žádné drama, ale stojí to za připomenutí… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Dnes a stale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Na stare kolena a po viac ako 10 rokoch na fore... stale plati, ze nikdy nehovor nikdy. Ale tieto hodinky skutocne popri mne doteraz ani len "nepresli"... no a su doma. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu No tak gratulace i tady a vítej samozřejmě do klubu! Jsou parádní! Užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu No tak to mi je teda novinka, si teda nacrel ale ze do uplne ineho sudka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu @EpsteinBarr gratulujem a vitam ta v klube… sedia ti dokonale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu @Vortex-Tempus @pciza Chalani, dakujem za dobre rady pocas vyberu (teda trvalo to myslim "az" jeden den ) Zaroven dnes dosli piny a trubicky, cim som pripraveny na dalsie remenivo. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Hola hola škola volá. Dobré ráno všem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Zdravim mistni Paneristy:) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Nazdar Kide.... aj ja sa pripajam k prianiu pekneho a slnecneho dna. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 12 minutami, EpsteinBarr napsal: Nazdar Kide.... aj ja sa pripajam k prianiu pekneho a slnecneho dna. Zdravim zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Před hodinou, Kid_A napsal: Zdravim mistni Paneristy:) Co ty tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 47 minutami, pciza napsal: Co ty tady? jen tak:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu @Kid_A Ale no pane… co vy tu? Novy prirastok? Traffic pomaly jak v Rolex vlakne… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 25 minutami, Vortex-Tempus napsal: @Kid_A Ale no pane… co vy tu? Novy prirastok? Traffic pomaly jak v Rolex vlakne… Ano, ano. Potom, co jsem radu let koletoval s klasickyma radiama, byly mi proste velky, tak jsem na stary kolena vymeknul a skoncil u pam512 a 42mm:)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 5 minutami, Kid_A napsal: Ano, ano. Potom, co jsem radu let koletoval s klasickyma radiama, byly mi proste velky, tak jsem na stary kolena vymeknul a skoncil u pam512 a 42mm:)) Blahozelam... vyzera to super. A vitam v nasom "mensinovom" klube... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Přišel čas Panerai 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se