pciza Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 3 hodinami, Kid_A napsal: jen tak:)) Tak gratulace a vítej do klubu! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 14 minutami, pciza napsal: Tak gratulace a vítej do klubu! Uzivam si to:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 7 minutami, Kid_A napsal: Uzivam si to:)) Panerai forever! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu (upraveno) @Kid_A tebe bych tu nečekal… fajn kousek! @EpsteinBarr a tebe taky ne, tady nemůžu říkat fajn kousek, aby to nesmrdělo samochválou supr jsou! A to auto zítra fakt už schovám Upraveno 8. listopadu uživatelem LovecK 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu @LovecK jop, clovek obcas zabludi do necakanych končín...a mam chut to tu preskumat podrobnejsie Nie je nahodou na vikend predpoved pocasia, ze slnko ? By som sa neplasil 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Diky @LovecK budu ted chvili skoro OWG:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 4 hodinami, Kid_A napsal: Diky @LovecK budu ted chvili skoro OWG:))) Dobry 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 37 minutami, M-72 napsal: Taky dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Dneska 111 na příjemné podzimní procházce samozřejmě zakončené Bombardínem a výborným rumem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Uspesny tyden borci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Sice len 40 mm ale ten tah ich robi vacsie… celkovo pekne salonne hodinky… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasb Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Pam321 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno sobota v 13:57 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:57 Celých 5 týdnů jsem neměl PAMy na ruce! Místo nich jsem si užíval sádru a sešité šlachy a nervíky prstů na plastické chirurgii. Dneska jsem si konečně 422 mohl zase vzít! Za to dlouhé čekání jsem se (je) odměnil tlustou novou kůží z Vietnamu, kterou jsem dneska nasadil. Zelená jim sakra sluší! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno sobota v 14:43 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:43 Dneska jsem nasadil nový řemen od mistra Habaděje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasb Odesláno sobota v 14:45 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:45 (upraveno) před 47 minutami, Piplík napsal: Celých 5 týdnů jsem neměl PAMy na ruce! Místo nich jsem si užíval sádru a sešité šlachy a nervíky prstů na plastické chirurgii. Dneska jsem si konečně 422 mohl zase vzít! Za to dlouhé čekání jsem se (je) odměnil tlustou novou kůží z Vietnamu, kterou jsem dneska nasadil. Zelená jim sakra sluší! Tak to je veľká paráda , vieš poslať aj link na obchod z Vietnamu ? Máš to veľmi pekne Upraveno sobota v 14:45 uživatelem Tomasb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno neděle v 09:33 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 09:33 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno neděle v 11:27 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:27 Nedělní romantika! Vlastně nic jiného krom PAMu a GSHOCK momentálně nenosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno neděle v 13:31 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:31 "Mierne" odlisny styl, na aky som zvyknuty. Ale ked uz mam "taketo" hodinky, mozem mat aj "takyto" remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se