Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 46 minutami, Vortex-Tempus napsal:

@lupo Dneska som sa konecne dokopal k registracii na paneristi.com a jedna z prvych veci co tam na mna skocili bola tvoja fotka :cheers: Bozuzial to vyzera ze je tam mrtvo...

Taky jsem koukal! Hlavně to rozhraní… To je jak z roku 2000… Nic moc se tam neděje a je to brutálně nepřehledný. Je to obrovská škoda!

Odesláno
před 10 minutami, tomina666 napsal:

Taky jsem koukal! Hlavně to rozhraní… To je jak z roku 2000… Nic moc se tam neděje a je to brutálně nepřehledný. Je to obrovská škoda!

Nic sa neda robit... budeme si dalej Paneristit tu... Na chronomagu nam pocet majitelov a fanusikov krasne rastie :D

Odesláno
před 38 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Nic sa neda robit... budeme si dalej Paneristit tu... Na chronomagu nam pocet majitelov a fanusikov krasne rastie :D

Přesně tak!

• Like 1
Odesláno

..ale tie G2G stali za to! ta stara partia s pred 15-20 rokov bola bomba! a nakolko na fora nechodim, socialne siete nemam, stale prijemne prekvapi ze je par ludi co stale znacke fandi.. super! 

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Cely den len Panerai a Panerai, snad desiatky prispevkov...tak hned ako som dosiel z prace museli na ruku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
  • Like 5
  • Dát hlas 1
Odesláno

To je pravda jak to tady jede! Jenom Don frantik nám někam zmizel! Od té doby co se sám pasoval do role náčelníka Festina klubu ( kde je zároveň jediným členem). Tak nad námai ohrnuje nos !

• Haha 1
Odesláno
před 4 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Cely den len Panerai a Panerai, snad desiatky prispevkov...tak hned ako som dosiel z prace museli na ruku.

Ma tychto fotkach to vyzera ako keby si mal nejake 36 oblekovky… a jak si sa tej velkosti bal.

Odesláno
před 25 minutami, pciza napsal:

To je pravda jak to tady jede! Jenom Don frantik nám někam zmizel! Od té doby co se sám pasoval do role náčelníka Festina klubu ( kde je zároveň jediným členem). Tak nad námai ohrnuje nos !

Ja spím vole 🙂 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...