Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 minutami, pciza napsal:

A ač to nerad přiznávám, jsou opravdu mnohem pohodlnější než ten zelenej s vlaječkou z Etsy. 

No právě! 
mimochodem, super sada🙈😇

Odesláno
Právě teď, tomina666 napsal:

No právě! 
mimochodem, super sada🙈😇

😇 točim ji na 111 a Submersible když mně popadne strapový období. To už bohužel není často. Radši vyměním Pamy na kterých mám zrovna řemen na který mám náladu 😅

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Bílá, na zkoušku, jestli by nám to v budoucnu na Subm klapalo! Mimochodem to pouzdro 1950 sice není na menší ruce úplně top (i když to možná klame, jak je to hranaté), ale je překrásné😃🥰🥰

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tomina666
  • Like 4
  • Dát hlas 2
Návštěvník YPO
Odesláno

Nevíte někdo, kdo tam chodíte očumovat x nakupovat ......

Carollinum = mám nějakou zlatou kartu za nákupy v minulosti x dá se tam s tím ještě nějak operovat a diskutovat o ceně? Nebyl jsem vevnitř deset let, tak už vím prd.

Odesláno
Před hodinou, tomina666 napsal:

Bílá, na zkoušku, jestli by nám to v budoucnu na Subm klapalo! Mimochodem to pouzdro 1950 sice není na menší ruce úplně top (i když to možná klame, jak je to hranaté), ale je překrásné😃🥰🥰

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

1314 jsou nádherné! Mám 1312 a pohrávám si do budoucna s myšlenkou nákupu PAM s bílým ciferníkem. Já a Submersible jsme si sice úplně nesedli, Radiomiry lepší, ale za to Luminory - tam to je fest! Uvidíme... 

• Like 1
Odesláno
před 3 minutami, Radek Cigi napsal:

1314 jsou nádherné! Mám 1312 a pohrávám si do budoucna s myšlenkou nákupu PAM s bílým ciferníkem. Já a Submersible jsme si sice úplně nesedli, Radiomiry lepší, ale za to Luminory - tam to je fest! Uvidíme... 

Jsou fakt parádní a to pouzdro, ty detaily. Miluju to! Oproti Luminor (Bettarini) pouzdru jakoby úplně jiné hodinky. Masakr! Kombinace leštěného a broušeného povrchu top.

Tyhle jsou jenom na zkoušku, půjčené. Protože mám problém s bílou barvou, ale pohrávám si s myšlenkou bílých Subm kr kulatinám. Je pravda, že mi tady chybí  více kontrastu. Ale to je na Subm ok, tam jsou černé detaily, lemovaní indexů a ručiček.  Takže jak hodinky s bílým ciferníkem opravdu moc nemusím, tak si to umím reálně představit. :) 1226/1595 pokud se mi do té doby všechno podaří. Pokud ne, tak tenhle sen přesouvám a vidím to na černé Radiomiry - 210 nebo něco novějšího základního.. 

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...