tomina666 Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 před 2 minutami, pciza napsal: A ač to nerad přiznávám, jsou opravdu mnohem pohodlnější než ten zelenej s vlaječkou z Etsy. No právě! mimochodem, super sada
pciza Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 Právě teď, tomina666 napsal: No právě! mimochodem, super sada točim ji na 111 a Submersible když mně popadne strapový období. To už bohužel není často. Radši vyměním Pamy na kterých mám zrovna řemen na který mám náladu 1
Radek124 Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 Škopek prosím nekomentovat… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
pciza Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 před 1 minutou, Radek124 napsal: Škopek prosím nekomentovat… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. no dobře
toms.tomasso Odesláno 16. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2025 Včerejší rozhodování, které na ruku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Lukáš3 Odesláno 16. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2025 před 16 hodinami, pciza napsal: To je. Je z téhle sadičky. Kupoval jsem všechny 4 najednou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přesně tyhle mám doma taky a jsou mega pohodlný... Bohužel je nedělají ve 26. Jinak by už byly doma, ve všech barvách
Frantik Odesláno 16. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2025 Suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
pciza Odesláno 16. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2025 před 27 minutami, Frantik napsal: Suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super patina už! A konečně že si se zase objevil. Už jsem myslel že nás nemáš rád
tomina666 Odesláno 16. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2025 před 2 hodinami, Frantik napsal: Suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hehe! Na LinkedIn korektní foto ruky bez kerky??
Frantik Odesláno 17. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2025 před 8 hodinami, tomina666 napsal: Hehe! Na LinkedIn korektní foto ruky bez kerky?? To byla starší fotka Ta byla ještě bez kerky
lupo Odesláno 17. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2025 dobré ránko! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
lupo Odesláno 17. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2025 aj kvety su Italia! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
pciza Odesláno 17. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2025 590 na rumu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Lukáš3 Odesláno 17. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2025 Hodil jsem je na 24mm a je to v pohodě Samozřejmě by 26 zúžující se na 22 nebo i míň, bylo lepší... Ale i tak jsem zatím spokojený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
tomina666 Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 (upraveno) Bílá, na zkoušku, jestli by nám to v budoucnu na Subm klapalo! Mimochodem to pouzdro 1950 sice není na menší ruce úplně top (i když to možná klame, jak je to hranaté), ale je překrásné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. srpna 2025 uživatelem tomina666 4 2
Návštěvník YPO Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 Nevíte někdo, kdo tam chodíte očumovat x nakupovat ...... Carollinum = mám nějakou zlatou kartu za nákupy v minulosti x dá se tam s tím ještě nějak operovat a diskutovat o ceně? Nebyl jsem vevnitř deset let, tak už vím prd.
Radek Cigi Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 Před hodinou, tomina666 napsal: Bílá, na zkoušku, jestli by nám to v budoucnu na Subm klapalo! Mimochodem to pouzdro 1950 sice není na menší ruce úplně top (i když to možná klame, jak je to hranaté), ale je překrásné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1314 jsou nádherné! Mám 1312 a pohrávám si do budoucna s myšlenkou nákupu PAM s bílým ciferníkem. Já a Submersible jsme si sice úplně nesedli, Radiomiry lepší, ale za to Luminory - tam to je fest! Uvidíme... 1
tomina666 Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 před 3 minutami, Radek Cigi napsal: 1314 jsou nádherné! Mám 1312 a pohrávám si do budoucna s myšlenkou nákupu PAM s bílým ciferníkem. Já a Submersible jsme si sice úplně nesedli, Radiomiry lepší, ale za to Luminory - tam to je fest! Uvidíme... Jsou fakt parádní a to pouzdro, ty detaily. Miluju to! Oproti Luminor (Bettarini) pouzdru jakoby úplně jiné hodinky. Masakr! Kombinace leštěného a broušeného povrchu top. Tyhle jsou jenom na zkoušku, půjčené. Protože mám problém s bílou barvou, ale pohrávám si s myšlenkou bílých Subm kr kulatinám. Je pravda, že mi tady chybí více kontrastu. Ale to je na Subm ok, tam jsou černé detaily, lemovaní indexů a ručiček. Takže jak hodinky s bílým ciferníkem opravdu moc nemusím, tak si to umím reálně představit. 1226/1595 pokud se mi do té doby všechno podaří. Pokud ne, tak tenhle sen přesouvám a vidím to na černé Radiomiry - 210 nebo něco novějšího základního.. 1
Kupa54 Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se