Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 35 minutami, pciza napsal:

Tak jsem dlouho přemýšlel čím načít druhou desitku a nakonec vyhrály tyhle 389. Takže novej kousek doma 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Gratuluji, opravdu krásné. Zrovna včera jsem se kochal do kterých Submersible bych šel, kdybych na to v budoucnu měl ;)

To jsou 47mm, right?

• Dát hlas 1
Odesláno
před 50 minutami, pciza napsal:

Tak jsem dlouho přemýšlel čím načít druhou desitku a nakonec vyhrály tyhle 389. Takže novej kousek doma 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Náčelníku, ještě jednou gratulace! Těším se, až je uvidím😎

Odesláno
před 2 minutami, tomina666 napsal:

S náčelníkem @pciza na pivku!

Ve dvou nějak moc Panerai a to jedny zůstaly v pouzdře! Každopádně moc dík za super setkání a pokec! V pití Plzni samozřejmě pokračuju a těším se na pokračování!

• Like 2
Odesláno
před 17 minutami, bandicoot napsal:

Sorry, 389 🤣

I když googlil jsem diagnózu 359 a vyšlo nějaký těhotenství 😉😅

• Haha 1
Odesláno
před 2 hodinami, pciza napsal:

I když googlil jsem diagnózu 359 a vyšlo nějaký těhotenství 😉😅

Kebyze rano najdes nejake bezprizorne 389, rad ich adoptujem. Budem sa o ne starat najlepsie ako sa len da 🍻

• Haha 1
Odesláno
před 12 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Kebyze rano najdes nejake bezprizorne 389, rad ich adoptujem. Budem sa o ne starat najlepsie ako sa len da 🍻

Ten nic nepustí! Ani po 10 pivech 😂😂

Odesláno

Včerejší rychlá akce v Praze, primárně kvůli workshopu. V mezičase jsem skočil do C. zkusit bílé Subm, které bych do roka chtěl. Jsou naprosto parádní, boží. Po Expech II druhé krásné hodinky s bílým cifrem.

Ta bílá je teda akorát dost opticky zvětšuje…

Nejdřív jsem byl nesvůj - 44 (zelená guma) vs 42 (černá) Na zápěstí asi lepší 42.. jenže v porovnání s mými a celkově ty 42 vypadají prostě divně. A ve 44 je to správné DNA.

Tak asi 44. Pak jsem si zkusil nějaké novinky, carbon. Moc příjemný pokec ve VIP salónku a super chování zaměstnanců + nájezd. 

A odpo pivo s Pepou, kdy jsem si vyzkoušel ty jeho nové 47. Šílený kladiva, ale jako nádhera!😂😂😂

• Like 4
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 50 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Vela hodiniek ktore som mal a mam je bez AR ale toto su prve kde mi to vadi a normalne uvazujem ze ho dam dorobit. Ale okrem toho nemaju chybu… 🤪

Já bych je nechal jak sou! Vůbec bych do toho nešťoural 😀

Odesláno (upraveno)
před 43 minutami, pciza napsal:

Já bych je nechal jak sou! Vůbec bych do toho nešťoural 😀

Mas pravdu… nemam rad modifikacie. Len toto fakt posrali… 😂

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...