JAJA Odesláno 12. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Mám s chronem dvoje. A mám je rád... . Ty GMT chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 512, aneb slunce dělá divy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Obyc pouzdro, obyc cifr.. A to je prave to nej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Obyc pouzdro, obyc cifr.. A to je prave to nej.. To jsem zvědav jak dlouho tě to obyčejný pouzdro a cifr bude bavit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 To jsem zvědav jak dlouho tě to obyčejný pouzdro a cifr bude bavit..... Bude, já mu věřim. Ještě mi ani nepsal, jestli je nechci a to neni samo sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Me to moje baví strašně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Tak me nechte chvilku se radovat, ze se mi libi..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 ty 512 jsou nááádherný.... nikd bych neřekl, že můžou být tak skvěle nízké...... 512, aneb slunce dělá divy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 ty 512 jsou nááádherný.... nikd bych neřekl, že můžou být tak skvěle nízké...... No vysoký fakt nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Maxi, ty Radiomiry jsou překrásný...Tohle pouzdro bych snad unosil i na svém tenkém zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Tu lumi snad napájí jaderná elektrárna. Asi na 5sec. nasvíceno pod žárovkou, foceno v normální místnosti s oknama před pár minutama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Jsou parádní.... Jak bys je hodnotil z hlediska nositelnosti proti 560? Ty jsem měl a prodal skrz velikost, ale Pam me furt táhnou.......No vysoký fakt nejsou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 (upraveno) Jsou parádní.... Jak bys je hodnotil z hlediska nositelnosti proti 560? Ty jsem měl a prodal skrz velikost, ale Pam me furt táhnou....... Sent from my iPhone using TapatalkTo se nedá porovnávat. Jsou to naprosto rozdílné hodinky. 560 jsou dělníci a 512 aristokracie. 512 mají s PAM jak je známe společný pouze název a sendvič.560 jsou asi nejpohodlnější ušáky co jsem kdy měl, přesto když po nich nasadíš 512 tak máš dojem že máš na ruce Calatravy s PAM číselníkem.A nejde ani tak o průměr jako o výšku a váhu. Upraveno 12. února 2015 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 (upraveno) A něco z historie.....268. Upraveno 12. února 2015 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Vytiahol som ich po dlhsej dobe z vrtica... Nech sa trosku prevertaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Novej bozi řemen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Jsem rád, že ti dělá radost.... a sedne k nim dobře, moc dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Hlasim se znovu do klubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Jsem rád, že ti dělá radost.... a sedne k nim dobře, moc dobře!jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se