tmoris Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Prostě mě to už zase nebaví. proste cesta je cil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Prostě mě to už zase nebaví. Máš recht, z toho stáda bych si taky nechal jenom 572ky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Máš recht, z toho stáda bych si taky nechal jenom 572ky... 572ky vypadají dost dobře. Nechybí už u aktuální série o5 sendvičový ciferník ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Je to strasna skoda. Nahromadit tak pekne kousky, mit je v trezoru, ani je nenosit a pak je prodat? Skoda, skoda. Ani sis nic neužil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Ta dnesni mladez je hrozne promiskuitni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Kdyby to bylo po roce,ale po týdnu že to přestane bavit?Takový kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Ceramica Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 (upraveno) Taky jsem občas pociťoval to hodinkový vyhoření. Nakonec se ale vždy rozhodnul nic neprodat. Po těch letech, co ty moje PAMy mám, k nim mám citovej vztah. Společný vzpomínky, dobrodružný akce, kde se mnou všude byly a td. Což Max po pár dnech vlastnictví s těmito hodinkami mít nemůže, ani kdyby moc chtěl. Plus jsou to pro mě (jak aspoň doufám) alternativně uložený peníze. A tak mě ani moc nemrzí, že je nenosím. Dobrý je, že Max má ty hodinky v tak perfektním stavu, že novej majitel neudělá chybu, když je od něj vezme. Kdyby nebyly 572 leštěný, taky bych je měl. Krásný PAMy! Tak ti Maxi držím palce, ať si tyhle veletoče ještě hodně dlouho umíš opravdu užít. Upraveno 1. března 2016 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tara Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Třeba pokud k něčemu vede příliš snadná cesta snadno se toho i zbavuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 (upraveno) Přesně tak to je. Když prachy a hodinky každé ráno natrháš na zahradě či najdeš pod polštářem, nevážíš si toho. Je to smutné. Upraveno 1. března 2016 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Občas je ta idea lepší než skutečnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 (upraveno) Vidím, že mé rozhodnutí zbavit se pár hodinek vyvolalo fůru diskuzí dokonce za účasti psychoanalytika či filosofa, který zná myšlenkové pochody či finanční možnosti druhých.Tedy na vysvětlenou.Rozhodnutí netrávit podstatnou část života sháněním hodinek ve mě klíčí už tak dva roky. Dokonce jsem už jednou za pohnutých rodinných okolností vše prodal. Pak jsem se ale oklepal a zkusil to znovu.Jenže to už nebylo ono. Radosti z toho bylo méně a méně a poslední nákupní záchvat Panerai byla zároveň poslední křeč. Brzy mi bude 50, jsem unavený a hodinky mi už nepřináší radost.Proto jsem se rozhodl všechny postupně prodat, koupit jedny pořádné a za zbytek konečně opravit střechu a fasádu což kvůli hodinkám oddaluju už 3 roky.Je to opravdu tak nepochopitelné, že je třeba psát jak mě snadná cesta vede ke snadnému zbavování se?Třeba až si od hodinek odpočinu, vrhnu se na ně znovu, budu li míti za co. Teď to ale prostě mám takhle. Na závěr rozlučková fotka :-) Upraveno 1. března 2016 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Drzim Ti palce aby si nasiel spokojnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 A ja se tesim na vlakno "Jake koupit jedny jedine pořádné hodinky" - to bude supervyber :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 (upraveno) Take niesu. Musis mat aspon 2ks. Idealne 4ks. Upraveno 1. března 2016 uživatelem huhu4d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 A ja se tesim na vlakno "Jake koupit jedny jedine pořádné hodinky" - to bude supervyber :-)Ale já vím jaké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Žeby konečně Nautily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Říkal jsem si že PAM musí mít ucho a sandwich ale ty Californie jsou kulervoucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Ale já vím jakéTak sup sem s nima :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se