Návštěvník dabelM Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Nedělní odpoledne ve štatlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Hezké parní retro - už zjistils kam vetkli ten list z větrníku? Já dnes venčil opět s 320 - na rozdíl od "pracovně-uniformních" Rolád jsou to fakt ideální hodinky na pohodu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Vůbec nemám tušení kam se z náměstí ztratil ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Po nácviku nouzového přistání. Daylight. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 (upraveno) Začínám chápat proč PANERAI = "méně chlubení, více hodinek" ...dnes pro změnu v plavkové úpravě: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. června 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 organic-nekeceej:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Akorát po dvou letech mi rozhodily stereotyp. Každé ráno jsem na ruku hodil Suby (před tím GS) a bylo. Teď jsem jak manekýna, co neví co ráno na sebe...V podstatě vybírám podle volnosti manžety košile. Ale dneska je hic, tak mám vyhrnuté rukávy. Uvidíme, jak dlouho mi ta schizofrenie vydrží. Jsem OWG... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Jo jo, správná letní velikost na holé chlapské předloktí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 image.jpeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Léto budiž pochváleno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Asi bych měl taky kluka vytáhnout k vodě, když už jsem ty své nasoukal do plavek od RubberB... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 (upraveno) Slyšel jsem že od jednoho místního teplomila, že s Luminórem do vody nikdo neleze... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. PS: Suunto Core je na káčkání stejně lepší, páč má navíc hloubkoměr Upraveno 24. června 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 A koliks v tom bazénu naměřil hloubku? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Stál jsem na dně, takže Tobě by tam bylo vody někam po trenky - ale víc než 2 metry bych neriskoval, ne kvůli hodinkám ale kvůli dědečkovi Nikonovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Večerní venčení... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 2. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvarak Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Než jsem vlezl do tohohle vlákna, měl jsem dvě životní jistoty:1. Panerai mě vůbec neoslovují2. Jsem One Watch Guy a už to tak doklepu No tak asi dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Hmmm, OWG jsem nebyl nikdy, ale aspoň bod 1 (spolu s ?) jsem taky míval za životní jistotu - a buch: vloni po úrazu (a v důsledku přelouskání páně Mitákova dějepisného elaborátu) přišly PAM, ke kterým před pár týdny "pokusně" přibyly i rolby. Počkej teprve až u PAM objevíš kouzlo snadno výměnných řemínků, díky kterým můžeš mít během dne doslova několikatery různě vypadající hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se