Radek124 Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Bylo mi potěšením setkat se dnes ráno na soudružské mimopracovní schůzce s kolegou Mrakodrapem - a z plodné diskuse a výměny názorů na stav tuzemské chronoinzerce vzešel v rámci zlepšování bilaterálních vztahů závěr, abychom si z jednání oba odnesli hodinky které ještě ráno patřily tomu druhému... ...čímž u mě (doufám že na dlouho) končí fáze Rolexové deprese a začíná zářná éra mikrorotorová !!!
Radek124 Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Díky - na noc už stihly vyfasovat semiš, barevně ladící s použitou imitací zažloutlé rádiové luminiscenční vrstvy ... Po dlouhé době jsou to mé první "No Date" - teda pokud nepočítám GMT2, kde jsem na tom byl kvůli kombinaci kyklopa a 11 šroubů v levém rameně (prostě víc tu pazouru bezbolestně neotočím) v podstatě stejně...
organic Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Dívné věci se dějí. Mám je bezmála pět měsíců. Ze začátku jsem je střidal se Subama a ty měly hodně navrch. Poslední měsíc jsem 372 prakticky nesundal z ruky. Co to?
LovecK Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Jeste zavrit ten inzerat a fsecko je poradku...
organic Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 O tom se rozhodnu do konce měsíce, až doplatím všechny faktury za stavební činnosti a uvidím, kolik mi zbyde na účtu. Možná pak půjdou i Suby
Návštěvník Mitak Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Myslel jsem, že už je ani nemáš :-)
Návštěvník Jagman Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 organic: ja vcera tve Pamy ukazoval tatovi je docela nalomenej tak pak dej vedet
organic Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Dokud visí inzerát, nabídka platí. Ale už jsem měl párkrát nutkání to zavřít...Peníze budou, my nebudem
rmrc Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 (upraveno) Tak po trošku delším čekání se taky přidávám do klubu s PAM351. Ta hnědá guma k tomu hnědýmu cifru vypadá hodně zajímavě. No hned jdu objednat ještě nějakej vintage řemen, originální aligátor mě moc nebere. Upraveno 22. října 2016 uživatelem rmrc
Radek124 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Když už je ten slavnej státní svátek a zakazuje se nám korzovat po obchodech, vezmu si semišovou rádiovku aspoň na venčení...
Radek124 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Moc pěkné Rasťo A když Tě tu vidím, zkusme z 24mm zásob spáchat "Malou chvilku poezie kožené galanterie"... Tmavošedý Maddog žralok - barva i materiál super, ale 6mm paryby už je na subtilní nožky z roku 1940 úplně jinde, než na macatých pantech 1950: Čokoládový RC3 semiš: Zrnový džíny: Origo hnědej krokouš: Origo černej krokouš: ...takže hurá zpátky na putovní žlutej semiš: Na "ušákách" se mi už zjara (a nejspíš natrvalo) usadil tenhle geniální "Round-Cut" fešák značky RC3:
Koren Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Oslava zazitku ze Staromaku - 28.10.2016!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se