New X-Bob Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 jo, zabili, parchanti. Kdyby to bylo celočerné, nebo celooranžové... A cena 329,-?
Baker Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Docela se odklonili od puvodniho navrhu, i ty cislice na ciferniku a okno kolem datumky jsou strasne. Puvodni nahled se mi docela libil, ale toto ....
Kupa54 Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Tachymetrická stupnice a ta druhá(?) jsou asi jenom dekorace, když nemají centrálku. Tah se mi líbí, je to řádně brutální záležitost.
cali Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 Tachymetrická stupnice a ta druhá(?) jsou asi jenom dekorace, když nemají centrálku. Tah se mi líbí, je to řádně brutální záležitost. ja by som to videl skor na log. pravitko... tachy bez chronografu si vacsinou dovolia len sikmooki
Tyr Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Odesláno 24. března 2008 Ono to má oprvadu čtvrt kila To je maso. Černo-červené nejsou zase tak zlé a hlavně mě uchvacuje ta otočná logaritmická stupnice, tož TO dle mého názoru není blbý nápad - zasloužil by si aplikovat i na poněkud méně extraordinérní modely.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se