m.n. Odesláno 7. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 gasík: no kamarád, místní tichý člen, si se mnou včera odvezl ještě bílé Grande Reverso Calendar a Peťa si něco odložil do pondělka Pacienti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 A sakra chci tam ještě zajet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Gratulace k parádní volbě! JLC mi jako definitivní sedí parádně. Ať dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Gratulace, nádherný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Gratulace veliká! Zástupců z řady Master Compressor tu na fóru není nikdy dost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Krásny model, na JLC mám slabosť. GMT skeletonová ručička je prepojená s 24 hodinovou na pozícii "12", ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 8. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Přesně tak, chtěl jsem, ať je na fotkách vidět všechno, teď už je zase překrytá klasickou hodinovou, kterou jsem srovnal na místní čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Tak ty nemaji naprosto chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Moc pěkný kousek. Tyhle JLC jsou jedny z něj. Výrazné ručky nemají chybu.Mají i vnější AR nebo je ten vnitřní tak účinný?Vnější AR nemají a vnitřní nejspíš taky ne. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Nepřemýšlel jsem vůbec, mně se naopak tento typ hodinek na tahu vůbec nelíbí. A aspoň bude mít Zrno kšeft... Kůže těmto hodinkám sedí perfektně, vydrž u ní. Nehledě na cenu tahu 40tis +. Hlavně neudělej stejnou blbost jako já a na léto nekupuj kaučuk, to je pak budeš nosit buď úplně navolno nebo zažiješ peklo. :-( Jinak samozřejmě gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Krásný hodinky! Tah by to zabil. K většině produkce JLC mi tahy nějak nesedí. Vnitřní AR bych tipnul že ano, obzvlášť u hodinek s leštěnými ručkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Nádhera,naživo jsem je nikdy neviděl,ale už na fotkách vypadaj exkluzivně.Jak si jde člověk pro nový hodinky na prodejnu,je to úplně jinej zážitek...gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Taková chladná krása. Líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
glanc Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Gratuluji k parádním hodinkám ! Na kůži se mi líbí víc , než na kovovém tahu... Také uvažuji o nějakém modelu od JLC, rozhodnout se ale není jednoduché. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Jsou super, gratuluju. Kam sis pro ně zajel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Jsi překvapil my jim tu oriosu vyluxujem do mrtě Budete muset přidat, Oriosa v Brně 31.3.2015 končí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Budete muset přidat, Oriosa v Brně 31.3.2015 končí.To je vážně novinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 21. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 No dobře, tak jsem mimo. Potřebuju dát na servis Inženýry a paní mě dost nemile překvapila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se