Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neumím fotit. Vůbec. Nerozumím si s expozicí, mám to buď přesvětlený, nebo zas tmavý, no prostě horor. Bohužel pro Vás mě to ale celkem chytlo. Začnu Lanďákama, protože o ně furt škemráte a budu pokračovat zbytkem obsahu kabelky...

post-14887-0-01688300-1423313541_thumb.jpg

post-14887-0-72993500-1423313765_thumb.jpg

post-14887-0-43708500-1423313846_thumb.jpg

post-14887-0-52092800-1423313865_thumb.jpg

post-14887-0-16524400-1423313880_thumb.jpg

post-14887-0-82908800-1423313897_thumb.jpg

post-14887-0-54793000-1423313914_thumb.jpg

Odesláno

Výborné hodinky a fotit umí každej, stačí si koupit ten papírově nejlepší foťák  (máme tady na to vlákno) :D 

Navíc dokud to nebudeš zkoušet, nikdy to nebude dobré a start špatný nemáš, tak jen houšť a větší kapky :clap:

Odesláno (upraveno)

zacal by som so zasrubovanim korunky.

To se pak začnou hejbat ručky a mě to při focení děsně ruší.

Upraveno uživatelem Mirek
Odesláno

Pokracuj, je to nahodou dobry.

Odesláno (upraveno)

Hele kazdej se musi ucit a zas tak moc se nepodcenuj- na zacatek dobry, je to proste klasicka hra pokus-omyl....ani ti nebudu popisovat, kolik ja vyplacal fotek nez to jakztakz zacalo vypadat....a urcite si zkus trochu pohrat i s postprodukci- nesmi se to prehanet, ale kdyz fotku trochu poladis co se tyce urovni a kontrastu, divil by ses, co vyleze i puvodne z neslany nemastny fotky.....a Landmastery sem hrn ve velkym, tech se clovek nikdy nenabazi

PS- a jeste s tou korunkou- podle me je lepsi mit rozhozeny rucky ne zrovna v idealni pozici nez mit vysroubovanou korunku (i kvuli bezpecnosti samotnych hodinek), ale je to jenom muj laicky nazor

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Výborné hodinky a fotit umí každej, stačí si koupit ten papírově nejlepší foťák  (máme tady na to vlákno) :D 

ja si ten fotak co vyberam raz kupim a potom uvidis, ze tvoja teoria ma trhliny :)

Mirek pripomenul si mi zakladnu skolu ked sme hovorili "ja nic neviem, ja som sa neucil" a vzapati dostavali jednotky :)

Odesláno

Landmastery výborný, snad se povede v nějakém vhodném úhlu vyfotit ten motiv na cifru. A vyšroubovaná korunka je naopak výborná, došlo mi, že jeden záběr se závítem korunky by měl být povinný u všech recenzi hodinek se šroubovací korunkou. Díky.

Odesláno

Díky kluci, tak já teda budu pokračovat... v týdnu přikoupím stativ a udělám nějaký makra, ciferník Landmasterů je fakt peckovej a detailní náhled si zaslouží...

PS- a jeste s tou korunkou- podle me je lepsi mit rozhozeny rucky ne zrovna v idealni pozici nez mit vysroubovanou korunku (i kvuli bezpecnosti samotnych hodinek), ale je to jenom muj laicky nazor

Venku jsem měl pro sichr korunku zašroubovanou, na to bych koule neměl, bylo teda zrovna 12, takže ručky jsou přes logo, holt je ale v poledne nejlepší světlo...

Odesláno (upraveno)

holt je ale v poledne nejlepší světlo...

Tak v tomto budeš mezi fotografy unikátní - super! :photo: Každý "jiný pohled" se hodí :cheers:

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno (upraveno)

Tvl, poď na mě zboku, Mira fotí, to bylo keců po hospodách....

hele je tady hromada jelimanů, co fotí furt jak urvaní a koukat se na to nedá. Na ty tvoje fotky se kouká fakt příjemně, tak sem toho nablej víc.

BTW. A nejlepší světlo je za rozbřesku a soumraku, v poledne je dobrý se hřmotně nacpat a ne fotit ;)

Upraveno uživatelem Sedlin
Odesláno

Hohóóó, a pak že to nepude!

Za mě dobrý, teda až na tu korunku, ale to si sedne. Obecná rada chronickým začátečníkům je: nejtěžších je prvních 500 fotek :)

Foť hlavně dál, těším se na zbytek kabelky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...