Mirek Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Neumím fotit. Vůbec. Nerozumím si s expozicí, mám to buď přesvětlený, nebo zas tmavý, no prostě horor. Bohužel pro Vás mě to ale celkem chytlo. Začnu Lanďákama, protože o ně furt škemráte a budu pokračovat zbytkem obsahu kabelky...
Ondrej71 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Nepodceňuj se, mě se to líbí a těším se na další Ty Landmastery jsou skvělé
gougy Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Výborné hodinky a fotit umí každej, stačí si koupit ten papírově nejlepší foťák (máme tady na to vlákno) Navíc dokud to nebudeš zkoušet, nikdy to nebude dobré a start špatný nemáš, tak jen houšť a větší kapky
Mirek Odesláno 7. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2015 (upraveno) zacal by som so zasrubovanim korunky. To se pak začnou hejbat ručky a mě to při focení děsně ruší. Upraveno 7. února 2015 uživatelem Mirek
Sborez Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 To se pak začnou hejbat ručky a mně to při focení děsně ruší.:-) To mě pobavilo :-) Fotky hezký....
Bells Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Jedny z nejhezčích Seik, jen pokračuj dále, ať je na co se koukat
sashator Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 (upraveno) Hele kazdej se musi ucit a zas tak moc se nepodcenuj- na zacatek dobry, je to proste klasicka hra pokus-omyl....ani ti nebudu popisovat, kolik ja vyplacal fotek nez to jakztakz zacalo vypadat....a urcite si zkus trochu pohrat i s postprodukci- nesmi se to prehanet, ale kdyz fotku trochu poladis co se tyce urovni a kontrastu, divil by ses, co vyleze i puvodne z neslany nemastny fotky.....a Landmastery sem hrn ve velkym, tech se clovek nikdy nenabazi PS- a jeste s tou korunkou- podle me je lepsi mit rozhozeny rucky ne zrovna v idealni pozici nez mit vysroubovanou korunku (i kvuli bezpecnosti samotnych hodinek), ale je to jenom muj laicky nazor Upraveno 7. února 2015 uživatelem sashator
ivan_989 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Výborné hodinky a fotit umí každej, stačí si koupit ten papírově nejlepší foťák (máme tady na to vlákno) ja si ten fotak co vyberam raz kupim a potom uvidis, ze tvoja teoria ma trhliny Mirek pripomenul si mi zakladnu skolu ked sme hovorili "ja nic neviem, ja som sa neucil" a vzapati dostavali jednotky
Chorche Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 No, oproti mě jseš pan fotograf Jen foť dál, Landmastery jsou naprosto kulervoucí.
martar Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Landmastery výborný, snad se povede v nějakém vhodném úhlu vyfotit ten motiv na cifru. A vyšroubovaná korunka je naopak výborná, došlo mi, že jeden záběr se závítem korunky by měl být povinný u všech recenzi hodinek se šroubovací korunkou. Díky.
Pavel K. Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Jen tak dál. Fotky pěkný a hodinky famózní
Mirek Odesláno 8. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Díky kluci, tak já teda budu pokračovat... v týdnu přikoupím stativ a udělám nějaký makra, ciferník Landmasterů je fakt peckovej a detailní náhled si zaslouží... PS- a jeste s tou korunkou- podle me je lepsi mit rozhozeny rucky ne zrovna v idealni pozici nez mit vysroubovanou korunku (i kvuli bezpecnosti samotnych hodinek), ale je to jenom muj laicky nazor Venku jsem měl pro sichr korunku zašroubovanou, na to bych koule neměl, bylo teda zrovna 12, takže ručky jsou přes logo, holt je ale v poledne nejlepší světlo...
gougy Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 (upraveno) holt je ale v poledne nejlepší světlo...Tak v tomto budeš mezi fotografy unikátní - super! Každý "jiný pohled" se hodí Upraveno 8. února 2015 uživatelem gougy
Mirek Odesláno 8. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Snad se Mirek nebude zlobit. Vůbec ne a poprosím o zdroj ;-)
Sedlin Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 (upraveno) Tvl, poď na mě zboku, Mira fotí, to bylo keců po hospodách....hele je tady hromada jelimanů, co fotí furt jak urvaní a koukat se na to nedá. Na ty tvoje fotky se kouká fakt příjemně, tak sem toho nablej víc. BTW. A nejlepší světlo je za rozbřesku a soumraku, v poledne je dobrý se hřmotně nacpat a ne fotit Upraveno 9. února 2015 uživatelem Sedlin
nividic Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Hohóóó, a pak že to nepude! Za mě dobrý, teda až na tu korunku, ale to si sedne. Obecná rada chronickým začátečníkům je: nejtěžších je prvních 500 fotek Foť hlavně dál, těším se na zbytek kabelky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se