Návštěvník Snow Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Dnes v noci jsem se probíral seznamem švýcarských výrobců, kteří jsou uznáni Federation of Swiss Watch Industry FH. Nenaleznete zde například Alpinu, nevím proč, patrně nespňuje požadavky.Narazil jsem na stránky firmy, o které zde nepadne zmínka, jak je rok dlouhý. Snad si ani nepamatuji, že by byl někdy nějaký příspěvek o novém modelu (nehledal jsem). Hodinky u nás prodávají Klenoty. Několikrát jsem si je prohlížel a byl jsem spokojen. Samozřejmě nejedná se o žádnou HH. Louis Erard nemá in house. Web však má plný pěkných hodinek všech možných konstrukcí. Rád bych věděl po bok, kterých značek by jste značku zařadily. Osobně bych to viděl někde kolem Eposu, MIDA a spol. Co vy, jak Louis Erard vnímáte, všimli jste si ho vůbec ? Děkuji za odpovědi.
People Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Sledujem pravidelne. Castokrat sa daju kupit jednotlive modely za velmi dobre ceny, ale zatial som neobjavil nic, co by som musel vyslovene mat a viem zeby mi vydrzali mesiac a dva a potom by ich bol problem predat.
Kid_A Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 (upraveno) L.E. umi delat moc pekne hodinky (inspirace konkurenci z vysich pater se nevyhyba). Potesi, ze maji v kolekci i regulator modely. Trosku myslim "trpi" spatnou distribuci/presentaci v CR (pokud se nepletu, delaly je Klenoty Aurum). Kdy se o ne staral nejaky skutecny hodinarsky orientovany distributor (placnu treba Koskom), sel by jejich obraz nahoru. Upraveno 8. února 2015 uživatelem Kid_A
habadej Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Jedny LE mi proběhly rukama. Chvíli jsem je ponosil a poslal dál. Absolutně bez připomínek, pouzdro, kalibr (Eta), náramek, kvalitní lumi, přesnost a cifr na úrovní značek co uvedl Snow. Vůbec bych neměl problém jít do nějakých LE znovu.
Viktor Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Líbí se mi od nich řada Excellence Ostatní modely mi moc zajímavý nepřijdou, jsou to většinou takový ty hodinky, co dělá každý, oblekovky, moonface, chrona. Alpina patří pod Frederique Constant.
T1000 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Já mám pod touto značkou zafixovány převážně oblekovky a pokud bych oblekovky nosil, tak LE by u mě určitě šanci měl s ohledem na design/cena/kvalikta.
Funthom95 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Já je mám (1931 heritage - vypadají trochu hodně jako IWC - link dávám níže). Dílenské zpracování je velmi dobré, nosí se příjemně (byť pravda, zrovna tenhle typ malinko velikostí pouzdra připomíná popelník). U LE jde podle mého soudu vidět hodně to, že nemají moc ukotven vzhled - za dobu, je sleduju se několikrát otočil sem a tam (různé ručky, číslice apod.), hodinářsky - jak psal snow nemají inhouse, používají hodně etu. Jinak je pravdou, že některé z těch hodinek jsou vskutku velice povedené. Problém pro ně nyní může znamenat nedostatek ETA - podle zpráv, které běžně uvěřejňují nyní rozšiřují i quartz. Mě se každopádně líbí pořád a klildně bych zvážil nákup dalších - byť třeba jejich resale hodnota asi zajímavá nebude.Pro mě jsou imho malinko nad MIDO - byť hodinky s ETA 7750 jsou cenově +- stejné... http://www.chrono24.com/en/louiserard/1931-chronograph-automatik-stahl-44mm--id2217184.htm?dosearch=true&query=Louis+Erard+1931+&searchexplain=1&showpage=3&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm edit: překlep Upraveno 8. února 2015 uživatelem Funthom95
Návštěvník Snow Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Alpina patří pod Frederique Constant.To ano. To vím, ale je zajímavé, že v souhrnu nemá svůj samostatný web. Zastoupen je jen Frederique Constant.
Kid_A Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Líbí se mi od nich řada Excellence ten regulator nema chybu
HondzaX Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Ja mam tuto znacku rad. Jejich "regulatory" se mi vazne libi. V CR je spatna distribuce. Obcas jsem zaznamenal nejakou reklamu v casopise, ale v obecnem povedomi moc nejsou. Ani vyber v CR neni nejsirsi. Byl jsem nedavno v zahranici a tam je vazne sirsi vyber. Jinak, ja mam osobni zkusenost s LE. A to pozitivni. Uz nejaky cas vlastnim tyto (foto z netu). Krasne se nosi a delaji paradu. Rucni natah. Upraveno 8. února 2015 uživatelem HondzaX
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se