Porotrico Odesláno 11. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 musím jen doplnit, aby to nevypadalo, že Pan do svejch hodinek dávaj jen upravený Ety. Maj taky svý celkem fešný a nadupaný stroje. Ty ale jistě už všichni znáte, včetně jejich "turba". Fotky strojků jsou celkem pěkné, ale Panerai mi nic neříká, přesto tuto značku akceptuji a považuji ji za jeden z vrcholů luxusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 11. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 Fotky strojků jsou celkem pěkné, ale Panerai mi nic neříká, přesto tuto značku akceptuji a považuji ji za jeden z vrcholů luxusu. Stejne jako AP tak ani OP neni muj šálek čaje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro:) Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2007 Taky bych o koupi Submarinerů chtěl alespoň uvažovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhs Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2007 (upraveno) Tak se hlásím, jsem nový majitel Submarinů, teda jenom na oceli, ale i tak z nich mám radost Tak dlouho jsem chodil opruzovat do Pařížské, až jsem si dneska odnesl Submariny. Jen pro pobavení: večer platím v Hypernově a najednou koukám, pokladní ode mě bere hotovost a má je na ruce taky. A pak, že jsou u nás lidi špatně placený, když pokladní má Submariny, co asi má vedoucí? Upraveno 18. září 2007 uživatelem mhs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2007 mhs, nemusela mat rovno rolexky kludne mohlo ist o Timexy, ci Invicty (cena okolo 2000,-), aj par swiss firiem ma rovnaky dizajn ako submariner: http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=128 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhs Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2007 mhs, nemusela mat rovno rolexky kludne mohlo ist o Timexy, ci Invicty (cena okolo 2000,-), aj par swiss firiem ma rovnaky dizajn ako submariner: http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=128 Kdepak, byl to chlap pokladní a nápis Rolex byl jasný. Byl to ten model Rolex Ťong Submariner. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2007 Kdepak, byl to chlap pokladní a nápis Rolex byl jasný. Byl to ten model Rolex Ťong Submariner. v tom pripade bude mat veduci Patek Wong Philippe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasha-De-Cartier Odesláno 6. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2007 A co třeba TUDOR Submariner?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2007 Zajímalo by mě,kolik stály,dají se nové koupit za cca 3000 eur,ale taky stejné,10 let staré za 3500.Nechápu tyto nabýdky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2007 Na jednom španělskym fóru jsem narazil na zajímavý fotky tohohle modelu, tak je sem dávam, i když já osobně nejsem moc velkej příznivec divers kousků ... Tak snad to někdo jinej ocení víc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirovskyzby Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Nádherné hodinky, třeba si je někdy pořídím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 (upraveno) Zelená má něco do sebe. K čemu je "Mercedes" rafička? Že ukazuje hodiny samozřejmě vím..... Upraveno 7. srpna 2011 uživatelem SEMRY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man1k Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Tak jsem si objednal Rolex Submariner limitovanou edici se zelenou lunetou (ref. no. 16610LV) Rád bych od Vás slyšel názor na tyto hodinky. P. S.: Mimo hodinek, které již vlastním, jsou v objednávkovém procesu Omega Seamaster 300m chronometer (alias klasické Bondovky - vyhrály nad Planet Ocean). A s těmi Submarinery to bude na dlouhou dobu vše. Nekradu... Moje "sbirka" gratuluje k dobre volbe a pozdravuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 K čemu je "Mercedes" rafička? Podle diskuzí na fórech je to kvůli čitelnost lumi. Tenkrát to vyšlo jako nejlepší technické řešení jak udělat lumi v ploše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Zelená má něco do sebe. K čemu je "Mercedes" rafička? Že ukazuje hodiny samozřejmě vím..... Jak pise bandi, prazdnej kruh by byla moc velka plocha (i kdyz napr. Tudor Submariner "lolipop" to tak ma), tak tam jsou ty "pricky". Viz napr. tato diskuse na TRF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Omylem jsem sem dal odkaz na fotky svyho bordylku v Chile , opravuji odkaz - KLIK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se