PavelH Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Nejsou špatný Jsou perfektni! Takze ted tocis tyhle a LHC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Zatím si vychutnávám Avenger,ale o víkendu je nasadím,neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Hezky jsou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 10 hodinami, spiderer napsal: Hezky jsou Uplně mi už vypadlo že je mám vlastně od tebe Teď jsou v lázních.. odstranit flíček ze sklíčka, luneta mi najednou strašně ztuhla a možná při té příležitosti i new baterka. Nevzpomeneš si jestli jsi měnil baterku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října To okřídlené B žeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října @mlsoun1 že by u tebe okřídlené B vystřídalo okřídlené L ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 5 minutami, childe napsal: @mlsoun1 že by u tebe okřídlené B vystřídalo okřídlené L ? Tak nějakAle jen na chvíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Dneska SOH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Na koži sú najpohodlnejšie veru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Tož mám z toho obyčejného kousku radost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Dnes bylo luxusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října V 19. 10. 2024 v 8:24, Spongebob napsal: Uplně mi už vypadlo že je mám vlastně od tebe Teď jsou v lázních.. odstranit flíček ze sklíčka, luneta mi najednou strašně ztuhla a možná při té příležitosti i new baterka. Nevzpomeneš si jestli jsi měnil baterku? Ja ji nemenil, ale kdyz uz jsou v servisu udelal bych ji preventivne a budes mit na x let klid 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se