Jörg8X Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Myslím, že to blbá fotka nebude Jsou velkoparádnický
tkol Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 2 snake: Jasně, že bicolor... je to fakt velkej kus železa a zlata, nic pro malý kluky...
trog Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 To je průměr 46mm? Jsi šel do větších nebo už jsi je měl?
ava Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Cockpit B50To je modrý, nebo černý cifr? Jak jsi na tom s výdrží baterkou při normálním používání ?
tkol Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Na me je to sileny kladivo, je to krasny, ale mit to na ruce cely den tak bych mel jednu ruku delsi o 20cm...
VojtaJ Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Navitimer je klasika. Jsou parádní. Já bych bral ty úplně základní s černým cifrem s bílýma subciframa, v čisté oceli a ve vel. 43. Prostě tu nejklasičtější verzi. Nevím proč, ale líbí se mi nejvíc. Ale jak říkam: Navitimer je klasika největší a krásný jsou všechny.
tkol Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Pro mě byla nejlépe padnoucí velikost navitimerů 41,8... na tahu, superelegantní hodinky a na ruce jsem o nich skoro nevedel... jen jsem se s nima bal i umejt ruce diky tomu ze nejsou WR...
Leviathan Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 (upraveno) To je modrý, nebo černý cifr? Jak jsi na tom s výdrží baterkou při normálním používání ?Je to Vulcano black...su SUPER. na ceste je este Beckovy military strap (Anthracite)....je to 24mm, tak mozno bude fajn aj na Navitimery World Upraveno 19. října 2016 uživatelem Leviathan
snake Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 (upraveno) Prsi prsi - tak zkousim poradnou vodotesnost a jsou teda jako celkem dost dobry Akorat mi tam nemam sklicko koukam...asi je pujdu reklamovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. října 2016 uživatelem snake
siwi Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Jo jo, jsou perfektní. Ty jen tak neutopíš
Sphinxx Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 To je průměr 46mm? Jsi šel do větších nebo už jsi je měl?B - MT - Legende - 47mm. A jsou super, moc jich není.
snake Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Nejak me bavi fotit...i kdyz to teda nemumim no... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Robo7 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Právě tyto :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Ja to nechapu-pres noc se jim zmenila barva a dokonce dostaly i tah...Ja nevim jak to ty hodinky delaji,ale jsou pekny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 Nedelni den s breitlingem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Ja uz jsem s tema breitlema jak SIWI ... ale rozhodne je neumim vyfotit jako on... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Ale pěkné to máš, barevné SO42 jsou fajn
siwi Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Přesně tak. Jsou fajn a vždycky se na ně rád podívám.
snake Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 (upraveno) Myslel jsem,ze mi budou maly...mel jsem ty 44-a strach z velikosti se rozplynul behem prvnich par hodin noseni,takze good lumi taky obstojna-takze vlastne zatim neni co vytknout... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. října 2016 uživatelem snake
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se