Akam Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Colty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 2 Sphinxx: zubatice paradni, jsem je zkousel u AD a trhalo mi to obleceni... Kecam, nemam na ne ruku...
petik16 Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 jediné čo to tam kazí, je tá dátumovka..
Akam Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Colty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommasini Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Po krátkém odpočinku zase rybky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Colty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cortes1990 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Nekvalitná selfie so šéfom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sifon Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Nastartováno, dolito a týden může začít Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem Sifon
Akam Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 ty sou btw máte v kanclu nějakou podložku pod ruku skrz kancldiving ?
Sifon Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Kancldiving nějak neřeším. Jenom mám na paměti, že "Sundat hodinky" než strkám pracky třeba do racku. Ale to mám zase výcvik z mého Invicta období...s hodinkama tam ta ruka prostě strčit nešla
Jörg8X Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 ty sou btw máte v kanclu nějakou podložku pod ruku skrz kancldiving ?Já mam většinou na stole haldy papírů, tak to moc řešit nemusím
Jörg8X Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 A já dnes Avengery II GMT - nic jiného vlastně nenosím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sifon Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Jsou parádní. Když jsem vybíral tak tyhle jsem měl taky v merku. Nakonec to dopadlo jak dopadlo
petik16 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 Nekvalitná selfie so šéfomvitaj vo vlákne Andiš doraz bude fotka aj s "kolegom"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se