Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

siwi: Byla by škoda nehodit sem tak povedenou fotku, ten tah jim sekne. Koukám, že fotka má i katalogově hozený ručky k indexům 2 a 10. Teda až na sekundovku, která tímto odklizením z dvanáctky nechává vyniknout logu Breitling.  

edit to rango: koukám, že tady dodržujete všichni ten zlatý standard nastavení ruček

Upraveno uživatelem Tomak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

41mm je pre uplne idealna velkost attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1427875932.616674.jpg

Jsem stejného názoru. 41 - 42 mm sedí i na mé ruce nejlépe. 

siwi: Byla by škoda nehodit sem tak povedenou fotku, ten tah jim sekne. Koukám, že fotka má i katalogově hozený ručky k indexům 2 a 10. Teda až na sekundovku, která tímto odklizením z dvanáctky nechává vyniknout logu Breitling.  

edit to rango: koukám, že tady dodržujete všichni ten zlatý standard nastavení ruček

Díky. Poloha ruček byl právě ten důvod, proč jsem včera nedokázal odolat. Chytil jsem to úplnou náhodou  :D

Odkaz ke komentáři

No ako som sľúbil, dnes s originálnym remienkom a aj v kvalitnejšej fotke...  :photo: Bohužiaľ kým som našiel phone prešla nejaká tá minútka no a stopovať som kôli fotke nemienil :D čo si inak myslíte, remienok originál modrá koža alebo ten nový aligátorový v hnedej? :) A tiež by ma zaujímal názor na nedávne zistenie presnosti -7s/týždeň po 28 rokoch :)  (zámerná matika :D )

post-38180-0-03794400-1427879070_thumb.jpg

Upraveno uživatelem petik16
Odkaz ke komentáři

Nejsem moc příznivcem řemenů. K těmto hodinkám bych asi upřednostnil kovový náramek. Nicméně si myslím, že barevně se k tvým hodinkám budou hodit obě varianty. Zde záleží na tom, co se bude víc líbit tobě. 

K té přesnosti: -7 s/týden je i u nových, natož pak u takto starých hodinek, naprosto skvělý výsledek. Vem si, že vteřina za den je tolerance pro běžné quartz strojky a tobě se v tom pohybuje mechanika. Prostě švýcarská kvalita, užívej. 

Odkaz ke komentáři

petik16: tady si naopak myslím, že tohle jsou hodinky jako dělaný pro řemeny. Myslím, že by snesly i nějaký vintage, byla by to výzva pro místní mistry. Docela jsi mě tady nahlodal, sám začínám pokukovat po starších Chronomatech. Zeitauktion je jich plný v pěkným zrenovovaným stavu, uvidím jak dlouho budu odolávat. Nikdy by mě nenapadlo, že se mi budou líbit Bicolory, ale k těmhle to sedí jak prdel na hrnec. Velikost taky ideál.

Odkaz ke komentáři

Kov si na nich neviem predstaviť.. Celkovo som fanúšik viac kože ako kovových remienkov. A ten modrý je úžastný, no predsa len trochu "ojazdený" tak sa ho snažím šetriť :) Ten nový hnedy mi aj fajne sedi takže pohodka.. Diable tá zadná strana je fakt pecka! :eek: premakaný model!

Odkaz ke komentáři

No ako som sľúbil, dnes s originálnym remienkom a aj v kvalitnejšej fotke... :photo: Bohužiaľ kým som našiel phone prešla nejaká tá minútka no a stopovať som kôli fotke nemienil :D čo si inak myslíte, remienok originál modrá koža alebo ten nový aligátorový v hnedej? :) A tiež by ma zaujímal názor na nedávne zistenie presnosti -7s/týždeň po 28 rokoch :) (zámerná matika :D )

Táto fotka je fakt super,už foť len takto,na nejaký ajfón sa vykašli!( alebo si toto fotil tiež ajfónom?). A remienky pasujú oba :)

Upraveno uživatelem lubo777
Odkaz ke komentáři

diable : pozeram, ze ty mas same pekne kusky ;-)

Chronomaty sa mi nikdy nepacili, ale odkedy som videl sphinxxx-ove a odkedy tu petik16 hadze svoje bicolory tak ich nejak asi potrebujem :-D ..... A inak siwi, davas tu perfektne fotky svojich hodiniek ani superoceany ma velmi nebrali, ale ako pozeram na tie tvoje foto tak su to vlastne nadhery :-D diky chlapci, myslel som, ze SOH mi vydrzia dlhsie ;)

Odkaz ke komentáři

Tady je hodně pěknej příspěvek k historii Chronomatů:

http://forums.watchuseek.com/f39/breitling-chronomat-short-history-part-2-pilots-chronomats-13334.html

Škoda, že ty dnešní jsou jen na velkou ruku, ty staré s průměrem okolo 39-40 jsou skvělý univerzály. 

Odkaz ke komentáři

Bolo to fotené tiež s iPhonom no stiahol som do compu celú fotku, má 1,9Mb a nie len zdielaný obrázok :) dnes je pekne vonku a sused sľúbil, že ak bude mať čas tak spravíme nejakú poriadnu so zrkadlovkou ;) hehe a prvá vec čo som si na nich všimol bola tá perfektná veľkosť...! tiež nemám veľkú ruku a ani nemám v láske veľmi veľké hodinky takže toto ma fakt dojalo, no priznám sa že veľkosť si nie som istý na 100%  :D vyzerá to na 40 no keď som meral takým debilným metrom mi vyšlo 39. ani si nie som istý dokonca, ako presne ich zmerať, preto by ste mi mohli aj znova poradiť.  :lol2: videl som merania púzdra, merania lunety či dokonca celkovú šírku až po korunku... xcmaniax: som si prešiel celý ten článok a celkom zaujímave veci tam píšu aj krásne kúsky sú niektoré... Moje sú z 1987 B13050 / 1 07550, 24c gold bi-colour

Upraveno uživatelem petik16
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...