fermuello Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 tak prispejem aj ja ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 casual friday...vikend zacina Ty blaho, co to je za becka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 casual friday...vikend zacina Luxus! Koukal jsem jak puk,kdyz jsem na ne poprve narazil na ebay. Ten ukazatel rezervy natahu se mi moc libi. Abych nebyl ot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Windrider Reserve de Marche, ref.c.: B14047, rok cca 1990 - 1995 Ta rezerva natahu ma dostala tiez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Jednoručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 SO a nový pejsek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Jednoručky Pěkné a koukám, že to je i částečný autoportrét Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 (upraveno) Pěkné a koukám, že to je i částečný autoportrét No... To máš teda pravdu. Jsem si toho ani před tím nevšiml To jsou prostě ty leštěnky. Ale že mi to tam sluší... Upraveno 11. dubna 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Jasný, to je u B hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 SO a nový pejsek :-) Afri, na tý gumě to musí bejt dost pohodlný, ne? Vypadají na ní dost dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Afri, na tý gumě to musí bejt dost pohodlný, ne? Vypadají na ní dost dobře.Jo, jo, velmi pohodlná záležitost a překlápěčka s mikroregulací nemá chybu. Dneska jsem na sluníčku o zoubek povolil a opět pohodlí, doporučuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Souhlas, regulace u překlápěčky je dobrá, přijde mi to o moc lepší, než trnovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Kdybych šel do gumy, určitě bych na ní překlápěčku chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Slyšel jsem, že stojí přes šest samotná překlápěčka, nevím co je na tom pravdy, ale u B je všechno možné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Ani bych se tomu nedivil. Tak zůstanu u tahu. Gumu s překlápěčkou mám na PS II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Slyšel jsem, že stojí přes šest samotná překlápěčka, nevím co je na tom pravdy, ale u B je všechno možné :-)Já myslím, že to snad je 7 Spíš jsem zvědavý jak dlouho to vydrží, já si s tou sponou hraju docela často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Ta spona tu bude hodně dlouho, chvíli jsem ji studoval a je to velmi dobře odvedená práce Pokud použili kvalitní materiál, což B používá, tak není co řešit. Ale ta cena, to je opravdu rána... Já myslím, že to snad je 7 Spíš jsem zvědavý jak dlouho to vydrží, já si s tou sponou hraju docela často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Udělaná je pěkně, o tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Nedělní podvečerní nuda na ještě nudnější oslavě :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Na nudu je nejlepší Suunto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se