mlsoun1 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Tak jsem si udělal radost. Za mě je neskutečný, jak dvacet let starý hodinky mají pořád koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Mám dvoje B a fakt nevím, který bych, kdyby došlo na lámání chleba prodal. No zatím to řešit nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 @spona gratulace! moc pěkný. užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Toz se nam Trebuvka zase o neco rozlila,hasici jezdi kazdou hodinu na kontrolu,tak se snad nevylije z korytkaTakze radost dela alespon okridleny cifernik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Vánoce u příbuzných, letos snad poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Bych na ni zapomel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Dragonfly Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Svátky za námi a tak zpátky do práce 🫣 btw ten hadr je v ty zimě o dost příjemnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 před 25 minutami, Henry Dragonfly napsal: Svátky za námi a tak zpátky do práce 🫣 btw ten hadr je v ty zimě o dost příjemnější Adaptér a NATO strap? Paráda, kde jsi ho splašil ? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Dragonfly Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 před 12 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Adaptér a NATO strap? Paráda, kde jsi ho splašil ? Díky Ani jsem žádný nepoužil jen sundal tah a nasadil hadr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 před 23 hodinami, Ondazz napsal: Moc pěkné VtipNevtip: Brutální kunda v parku: “dobrý den, nevíte náhodou kolikátého dnes je?” Borec v žluté mikině: “to není přece důležité, co takhle kávu u mne doma, kde mám i kalendář?” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 @JirkaBilek ... když počkáte slečinko pár minut, tak vám řeknu i den v týdnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Navsteva u teticky,dalsi kilco navic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Snad nejsem otravnejHodinky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se