nizkotucnytvaroh Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 před 2 hodinami, Tenglis napsal: Tyhle jsou nádherné. Proč já jsem je vlastně pustil...? Ty žluté jsou taky pěkné, nicméně já je jen tak nepustím Každopádně na tom Hirsch řemenu, jsou super pohodlné, doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Tak dnes na ruce B1Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Čekání na zlepšení počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Barvičky jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Zase jsem v B klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 konecne zpatky ze servisu. v posledni dobe jsem mel 3 novy breitle jeste v zaruce v servisu, z toho jedny b01. kvalita top . dalsi jedny chtely servis sice az po zaruce, ale pri noseni 1x za 2 mesice max. prumernej pobyt ve wellnesu 2,5 mesice. skvely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 šváta mi na víkend půjčil lišky. a vyšlo slnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Obľúbené modrobiele kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 14 minutami, Frantik napsal: Furt Co to máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Velký Béčka na litacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 19 minutami, Frantik napsal: Velký Béčka na litacku Tak to jo ani jsem nevěděl že nějaký Béčka máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 ma dobrý vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 3 hodinami, pciza napsal: Tak to jo ani jsem nevěděl že nějaký Béčka máš. Ja nějak vždycky musím mít k Panerai nějaký Béčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Žlutej kaučuk ke žlutýmu ciferníku. Ne úplně každej to ocení, ale já prostě žlutou můžu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 @mickeycz dobre delas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 [mention=66313]mickeycz[/mention] dobre delasJa si zacal hrat s tema barevnejma pryzema :-) puvodne nosil jen kovovy tahy, ale pryz a treba jeste mikroadjustem.. na noseni super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se