Ondazz Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 @mickeycz jasne, vsak registrovat anonymne cokoliv jen podle kratkeho serioveho cisla, ktere ani neni nahodne, musel vymyslet idiot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 Poslední rozloučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 SOH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Tož kuwa nevím,jestli si je nechat,nebo je poslat dál.Moc se mi líbi a nevím jestli je mám kvůli novým Longines pustit,či nikoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Tož kuwa nevím,jestli si je nechat,nebo je poslat dál.Moc se mi líbi a nevím jestli je mám kvůli novým Longines pustit,či nikolivKrasa je vzdycky subjektivni, ale za me by Longines musel udelat hodinky minimalne s Krizikovou fontanou, abych nad nimy premyslel.. Jestli se ti nejake libi, super a preju hodne hezkych dni :-). A ted recnicka otazka :-D - Musis se coltu zbavit? V cene moc nepojedou ani jednim smerem, takze jestli ti fakt tak libi a na nove Longinesy ti nebude chybet tipuju tak 35k tak bych to neresil, nechal si je (jestli mas uz plnou skrin hodinek a provozujes pravidlo - jedny domu, jedny z domu tak to je jina :-D). Ja bych je nechal 1) je to klasika 2) moc jich v super stavu neni 3) je v tom ETA, takze servis na pohodu 4) libej se ti a podle postu tady, fakt ti delaj radost takze proc litovat za mesic dva?Nebo ne? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 samozrejme nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Dobře,máte pravduJsou to velké argumenty a colty jsou luxusní a asi by jich byla škoda a po desátý je kupovat by byla chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 @mickeyczosobně mám Longiny rád.Hlavně starý LHC a teď jsem chtěl k obleku jeden moon kousek.Ale máš recht,jen jsem to musel slyšet od někoho jiného,než od ženy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Dobré rozhodnutí Marceli, stejně bys je za tři měsíce kupoval znovu a tyhle ti perfektně sednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Jsou perfektní,PavlíkuVždy jsem chtěl velké a macaté kousky,ale stárneme a musím uznat,že se lépe nosí menší kouskyŠkoda,že ta nová produkce od B je tak hnusná,snad se to časem změní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 A nějaká ta fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 (upraveno) @mlsoun1 Snáď Avengery z novej produkcie nie sú až tak zle Upraveno 15. října 2023 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Tak jo,něco se ještě najdeAle staré kousky mají větší kouzlo.Ale chápu výrobce,nemůže stát ve stojatých vodách a musí jít dál,ať se to někomu líbí,či nikoliv. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Není to nádhera? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Je to nádhera . Ja síce jednoduchší ciferník ale tie krídla sú topka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Přesně tak,ty křidýlka tomu dávají šmrnc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 A už dám pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se