siwi Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Elektrarna Melnik?Přesně tak. Pohled je z věže mělnického zámku směrem na Říp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 krása, tam musí být klíšťat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Jo, máte to tam hezké, i bez drátů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Benjo, to jsi Ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Tak dobry, kdyby jsi se oholil, tak jsi sympatak:). Jinak ty lupy, jsou jako dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 ...no já nevím. Myslím, že když máš ochrnutou třetinu držky, jizvu na čele s 32 stehy, jsi tlustý, blbě vidíš, šedivá začíná převládat na neučesatelné hlavě, tak oholení nepomůže. To musíš urvat srdcem...a to mám naštěstí velké. Pravda, na to jsem zapomel:). Edit: Mam rano litacku, tak jsem to odflak. To srdce je to nejdulezitesi, co z toho, ze je supr-trupr obal, kdyz je vnitrek vyhnilej. Takova paralela s nasima milackama hodinkama, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Dokonalá příprava, Tome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Dokonala priprava na dokonaly vylet, na kterem nebudu. Just my luck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Hezkypěkně!!! Zdá se, že výlet do Země zaslíbené probíhá v pořádku a podle plánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 No priprava jak ma byt zajtra budete verim vsetci v skvelej forme.spolieham na vas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Je to tezkej kalibr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 ...todaaay.Není to úzkokolejka u nás v J.Hradci a ta ulička mi připomíná uličku k Pánský ul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Škoda, že jsem to nevěděl moli jsme dát pivko. Jak se ti u nás líbilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Tak chlapi jsme zvědaví na další fotky a povídání. Honem, nenapínejte nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Vy nas napinate:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Škoda, že jsem to nevěděl moli jsme dát pivko. Jak se ti u nás líbilo?Moc pekne misto. Za tu chvili jsme stihli dost veci. Napr. uzkokolejku, kousek semifinale s Kanadou na platne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 tesim se na report jako malej kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 ...jelikoz jsme nafotili a videli veci, ktere mely byt utajeny........u me budou ty informace jako v hrobe.......vsak se nak domluvime :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 takové to tam bylo, jako z jiné doby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.