Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jasně. Pokaždé si u takovýchto hodinek tady říkáme, jaká je škoda, že nejsou v kovu. Milovníci klasiky by jim za ně ruce utrhali a peněz by nelitovali. Tohle je věc, kterou u Casia nechápu.

Odesláno

pomalu ale jistě začínám chytat ten váš "chronobundus". Tak nějak nosím troje hodinky a pořád mi to nechce stačit..  :bag:

To jsi na tom ještě dobře, ale to ti dlouho nevydrží.

Jinak dneska Rado (musím, pořád nemám winder)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tyhle jsou designově a funkčně velmi povedené a kdyby byly v oceli, už je dávno mám

Odesláno

To jsi na tom ještě dobře, ale to ti dlouho nevydrží.

Jinak dneska Rado (musím, pořád nemám winder)

Čo stoja také hodinky Rado??? Celkom ma zaujali, hlavne grafika číslic :)

Odesláno

Čo stoja také hodinky Rado??? Celkom ma zaujali, hlavne grafika číslic :)

Cca 35.000 Kč
Odesláno

Tyhle protreky jsou fakt pěkný a přehledný, nemluvě a přesnosti a bezúdržbovém provozu

Odesláno

Tyhle protreky jsou fakt pěkný a přehledný, nemluvě a přesnosti a bezúdržbovém provozu

Proto se mi právě líbí, že se o ně nemusíš starat a jsou fakt přehledný a jednoduché ovládání :-)

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Koukám, že máš asi fakt všechno :-)

Mně se líbí DW-340, ty bych bral, pokud bych je našel za dobrou cenu v pěkném stavu..

Odesláno (upraveno)

Všechno nemám (zatím), ale ty DW 340 měl kamarád. Modul 1000 se uživatelsky neliší od 690/691/901. Taky bych možná jedny uvítal. Možná časem.

Jinak dneska ještě starší kousek: 81QS-33

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem t2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...