filo-boxer Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Nechtěl jsem Ti lézt do zelí, teda do vlákna, ale o pár fotek se pokusit můžu.Moje zelí, tvoje zelí.
siwi Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Dnes přišly, asi znamení Nového digi roku.Vždycky se mi líbily, gratuluju.
lucid Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Vždycky se mi líbily, gratuluju.Díky, byl jsem na ně hodně zvědavý a nezklamaly
Frostie Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 No ještě aby zklamaly. Užij si je!
t2 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Dneska tyhlety: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SEMRY Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Ježíšek se seknul na celnici, ale jinak jsem spokojen. BTW: než tedy člověk dostane do krve všechny ty funkce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Michail Chodorkovskij nosí Casio Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucid Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Už se připozdívá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Dneska jsem si byl zaštěkat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
casiotron Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Michail Chodorkovskij nosí Casio To je aspoň vidět, co je to za cimbála povrchního. Nakradeno má miliardy a vezme si takový laciný hodinky, který bych si nevzal ani já, a to jsem Casio příznivec a sběratel. A co s nim měl Putin udělat sem radši psát nebudu, to by se hodilo jinam.
Frostie Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) Co máš proti optimálním cestovatelským hodinkám? Ano, stojí lehce pod tisícovku, ale ty moje chodí 5 sec/měsíc a mongolskou pouští prošly lépe, než několikanásobně dražší kusy... Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem Frostie
t2 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Dneska na sněhové procházce DBC 610 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Ty mám na ruce už několik týdnů taky, ale klávesnice už pomalu odchází do věčných lovišť. Tyhle hodinky mi lidi na ruce nejvíc chválí a všímají si jich, asi vypadají ze všech kalkulačkových modelů pro laiky nejlíp. Ten problém s výdrží klávesnice a nemožností ji koupit jako náhradní díl mě pěkně štve, ale už to asi nevyřeším. Budu si muset sehnat nový kus, tyhle hodinky jsem nikdy moc nenosil, ale začínají se mi hodně zamlouvat i přes jejich konstrukční nedostatky.
t2 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Mám dva stříbrný a jeden zlatej kus a zatim klávesnice na všech drží. Teda mám jedny černé bez klávesnice, ale ty jsem tak už koupil. Jinak modul 676 je super.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Já mám právě ještě ten původní typ s WR na sklíčku a modulem s obyč. žárovičkou. Klávesnice je už rozpraskaná a kousek už i odpadl, ale jinak je puzdro jako nový.
t2 Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 WR variantu nemám a moc bych jí chtěl. Ale uvažuju nad vlastním designem klávesnice pro tu černou verzi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se