siwi Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 a ideme dalejTaxory mám taky, akorát v jiném provedení
Olin.uj Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Siwi: Tak se pochlub.. Rádi se podíváme na klasiku..
siwi Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Tak já se tedy pochlubím. Ale musel jsem je nejdřív oživit, protože už léta ležely v krabici se šrotem a náhradními díly. Doplnil jsem modul o chybějící 2 šroubky (ty jsem kdysi použil do jiných hodinek) , nandal barerku a k mému úžasu se rozběhly. Fotky bych nazval "Nádhera z popelnice" Nicméně tím, že ožily, se z popelnice kvalifikovaly mezi ostatní exponáty mé sbírky. Dokonce i náramek jsem pro ně vyhrabal.
quattroRS Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Tak já se tedy pochlubím. Ale musel jsem je nejdřív oživit, protože už léta ležely v krabici se šrotem a náhradními díly. Doplnil jsem modul o chybějící 2 šroubky (ty jsem kdysi použil do jiných hodinek) , nandal barerku a k mému úžasu se rozběhly. Fotky bych nazval "Nádhera z popelnice" Nicméně tím, že ožily, se z popelnice kvalifikovaly mezi ostatní exponáty mé sbírky. Dokonce i náramek jsem pro ně vyhrabal. DSC_4405.jpgMal som ich, páčili sa mi
Olin.uj Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 siwi: Paráda.. To je dobře že už nejsou "popelnicové". Abych byl upřímný, nikdy jsem takové digi neviděl. :-)
Frostie Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Jsou to ty z nejobyčejnějších.Obyčejné možná ano, nicméně ani z dnešního hi-tech pohledu jim to nic neubírá na kráse a zajímavosti. Plusem navíc je, že jsou, zdá se, plně funkční.
akai Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 (upraveno) Pokud Solar neni jen nakreslen a skutecne je nejaky pokus o to pomoci norm. batt. k provozu, a zvlaste ve funkcnim stavu si osud, ktery jsi jim prichystal nezaslouzily. Solar u tri segmentu...A Olin.uj by mnel byt prohlasen jejich kmotrem za znovuzrozeni.)) Upraveno 9. ledna 2019 uživatelem akai
siwi Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Jojo, fungujou naprosto bezchybně. a i já jsem rád za každý "zachráněný" kousek.
siwi Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Pokud Solar neni jen nakreslen a skutecne je nejaky pokus o to pomoci norm. batt. k provozu tak, a zvlaste ve funkcnim stavu si osud, ktery jsi jim prichystal nezaslouzily. Solar u tri segmentu...A Olin.uj by mnel byt prohlasen jejich kmotrem za znovuzrozeni.)) Solar? Ale kdeže. To je jenom falešný průhled na plastový plášť nodulu. Ve své době to ale nebylo nic neobvyklého. Spolužák měl Stempo, kde to bylo taky.
akai Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 (upraveno) OK. tak to je skoda a proto jsem to podminoval...,ze se ale snazili takhle lacine delat dojem -no asi to fungovalo na urcity segment trhu... A mimochodem kuryra stale cekam, je ohlasen na pozdni hodiny...Tak bych mozna jeste mohl stihnout ,,mit na ruce mnou velice ocekavane tyto, jenz asi nikdo nepoznal [)... Upraveno 9. ledna 2019 uživatelem akai
siwi Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Existujou i varianty funkčně stejně vybavených hodinek s namalovanou kalkulačkou Prostě Asie, no...
akai Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Ano, uz jsme to v minulosti komentovali nekolikrat, ze se uvadela kdejaka nepravda/blbost.taky nic?
akai Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Nechci odpovedet primo a jestli to neni poznat a skutecne ses zvedavej tak jsem to napsal 30.cervna...Mely by dorazit do pulnoci(do północy) tak cekam... /uz taky dojeli v 02:30 ale bylo to avizovano.../
akai Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 jj v tomto stavu je to moc pekne a ty popisky se trochu probiraly plusminus tady...
akai Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Dockal jsem se...Tak ty mne byly souzeny, dotycny v Texasu ma stejnou velikost, takze odpadla uprava velikosti.A po aspon trochu desinfekci a sbeznem precisteni/lesteni tedy takto...Vice az...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se