Gombo Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 1978 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Nic zvláštního, ale do práce pohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Dalsi kusok do mojej rodiny tychto predchodcov smart watch. rok 1984 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Gombo, v téhle zlaté je museli tehdá nosit snad jenom generální ředitelové. Náměstek už mohl mít leda tak ty černé nebo šedé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Gombo, v téhle zlaté je museli tehdá nosit snad jenom generální ředitelové. Náměstek už mohl mít leda tak ty černé nebo šedé...To jsi vystihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 před 7 hodinami, Gombo napsal: Dalsi kusok do mojej rodiny tychto predchodcov smart watch. rok 1984 Ty jsou boží . Nezkoušel jsi náhodou ten přenos dat přes mobil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 @elde999 netusim ako. Viem len ze komunikuju s pridavnou klavesnicou pomocou cievky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 před 21 minutami, Gombo napsal: @elde999 netusim ako. Viem len ze komunikuju s pridavnou klavesnicou pomocou cievky. No právě z důvodu případné absence funkční klávesnice, ale snad i pro možnost přenosu aplikací, jsem někde kdysi narazil na možnost přenášení dat z mobilu přes tuto aplikaci: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.azya.seiko.uc2000&hl=en_US Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 @elde999 pisu tam, ze je to klavesnica na UC2000 a tu mam aj s hodinkami, ale s tymto modelom, co som dal vcera, ta klavesnica nekomunikuje. Skusit by som to ale mohol, len je dalsi problem v tom, ze doma mame len “jablkove” telefony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 (upraveno) A dnes nieco z roku 1981 Upraveno 22. června 2023 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 před 46 minutami, Gombo napsal: A dnes nieco z roku 1981 Když to vidím, tak asi opustím klidnou louži s herními hodinkami a zkusím smočit nohu i v moři ostatních typů digitálek. Ale to už vypadá jako opravdová výzva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 @Gombo A nekomunikace těch zlatých je vlastnost, nebo je špatná ta cívka? Já uvažoval o těch Spacetronic, co máš na fotce v druhém vláknu, ale nikde jsem je neviděl na fotce dohromady s tou klávesnicí. No každopádně snad už dneska či zítra otestuji něco sám, před časem jsem objednal v zámoří jedny UC-2000 i s tou sofistikovanější klávesnicí, co má ten aplikační modul, tak uvidím. A možná neuvidím, protože to byla aukce na "netestovaný" kousek, takže možná taky jen nefunkční do výstavky Nechám se překvapit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 @elde999 to ze tie zlate nekomunikuju s klavesnicou od DATA 2000 pripisujem inemu modelu. Cievka v nich vyzera byt OK. Co sa tyka tych Spacetronic, tak si ich s klavesnicou ani videt nemohol, lebo v nich nieje ani cievka. Preto aj tie ine napisy na tlacitkach. Su totiz z tovarne naprogramovane ako tzv islamic prayer watch. No a ked ti dorazia tie UC-2000 a po vlozeni baterie nenabehnu, alebo nabehnu zle, tak ich resetuj a urcite sa rozbehnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 @Gombo Díky za tip s resetem, dám pak vědět, jak to dopadlo. Ad Specetronic, tušil jsem zradu, ale byly za hubičku, takže o nich i tak zauvažuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 (upraveno) před 19 hodinami, elde999 napsal: No právě z důvodu případné absence funkční klávesnice, ale snad i pro možnost přenosu aplikací, jsem někde kdysi narazil na možnost přenášení dat z mobilu přes tuto aplikaci: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.azya.seiko.uc2000&hl=en_US Pánové, jste mě přinutili v mých UC-2000 vyměnit baterii (2025 s vycpávkou, orig. 2325 nemám), abych tu apku pro Android zkusil. Mám sice funkční originální klávesnici, která funguje, ale testnout se to musí. Bohužel..., zkoušel jsem v apce nastavovat různé frekvence, na telefonu různou hlasitost a i pozice hodinek vůči reprákům telefonu, ale s mým Samsungem Galaxy S8 si to ani jednou neškrtlo. Ale jinak úspěšně používám aplikaci na synchronizaci času s modely hodinek vybavenými příjmem japonské rádiové frekvence . Ta mi šlape se všemi modely takových hodinek. Upraveno 22. června 2023 uživatelem jendazhor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Krásné kousky pánové! Já dnes něco novějšího… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 V 21. 6. 2023 v 17:31, elde999 napsal: ... Nezkoušel jsi náhodou ten přenos dat přes mobil? Já jsem to zkoušel. Použil jsem aplikaci Keyboard for Seiko UC. Mám Seiko Data 2000 a Seiko UC-3000. Se Seiko Data 2000 mi to nejelo i když s klávesnicí fungují. Ale s těmi UC-3000 to jelo naprosto bez problémů. Prostě ťukáte na klávesnici na mobilu a písmenka naskakují na hodinkách. Když si představím, že je to z roku 1984, tak je to fascinující. Video (ne moje) zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se