Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

před 21 minutami, Gombo napsal:

@elde999 netusim ako. Viem len ze komunikuju s pridavnou klavesnicou pomocou cievky. 

No právě z důvodu případné absence funkční klávesnice, ale snad i pro možnost přenosu aplikací, jsem někde kdysi narazil na možnost přenášení dat z mobilu přes tuto aplikaci:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.azya.seiko.uc2000&hl=en_US

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Gombo A nekomunikace těch zlatých je vlastnost, nebo je špatná ta cívka? Já uvažoval o těch Spacetronic, co máš na fotce v druhém vláknu, ale nikde jsem je neviděl na fotce dohromady s tou klávesnicí.  

No každopádně snad už dneska či zítra otestuji něco sám, před časem jsem objednal v zámoří jedny UC-2000 i s tou sofistikovanější klávesnicí, co má ten aplikační modul, tak uvidím. A možná neuvidím, protože to byla aukce na "netestovaný" kousek, takže možná taky jen nefunkční do výstavky :)  Nechám se překvapit.

Odkaz ke komentáři

@elde999  to ze tie zlate nekomunikuju s klavesnicou od DATA 2000 pripisujem inemu modelu. Cievka v nich vyzera byt OK. Co sa tyka tych Spacetronic, tak si ich s klavesnicou ani videt nemohol, lebo v nich nieje ani cievka. Preto aj tie ine napisy na tlacitkach. Su totiz z tovarne naprogramovane ako tzv islamic prayer watch. No a ked ti dorazia tie UC-2000 a po vlozeni baterie nenabehnu, alebo nabehnu zle, tak ich resetuj a urcite sa rozbehnu.

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, elde999 napsal:

No právě z důvodu případné absence funkční klávesnice, ale snad i pro možnost přenosu aplikací, jsem někde kdysi narazil na možnost přenášení dat z mobilu přes tuto aplikaci:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.azya.seiko.uc2000&hl=en_US

Pánové, jste mě přinutili v mých UC-2000 vyměnit baterii (2025 s vycpávkou, orig. 2325 nemám), abych tu apku pro Android zkusil.
Mám sice funkční originální klávesnici, která funguje, ale testnout se to musí.
Bohužel..., zkoušel jsem v apce nastavovat různé frekvence, na telefonu různou hlasitost a i pozice hodinek vůči reprákům telefonu, ale s mým Samsungem Galaxy S8 si to ani jednou neškrtlo.👎
Ale jinak úspěšně používám aplikaci na synchronizaci času s modely hodinek vybavenými příjmem japonské rádiové frekvence 🇯🇵📡. Ta mi šlape se všemi modely takových hodinek.

Upraveno uživatelem jendazhor
Odkaz ke komentáři

V 21. 6. 2023 v 17:31, elde999 napsal:

...
Nezkoušel jsi náhodou ten přenos dat přes mobil?

Já jsem to zkoušel. Použil jsem aplikaci Keyboard for Seiko UC. Mám Seiko Data 2000 a Seiko UC-3000.
Se Seiko Data 2000 mi to nejelo i když s klávesnicí fungují. Ale s těmi UC-3000 to jelo naprosto bez problémů. Prostě ťukáte na klávesnici na mobilu a písmenka naskakují na hodinkách. Když si představím, že je to z roku 1984, tak je to fascinující.
Video (ne moje) zde.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...