MartyH Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Dnes jako loni… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Novoroční vycházka po městě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 4 hodinami, elde999 napsal: Novoroční vycházka po městě. To mi bohužel nefunguje v Opeře ani Chromu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Prosím pěkně, ty kalendáříky se ještě dají někde sehnat, nebo jsou to ty ze starých zásob? Hodně dlouho jsem to nikde neviděl, díky Honza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 30 minutami, t2 napsal: To mi bohužel nefunguje v Opeře ani Chromu.... Sakra, copy/paste na první pohled zafungovalo, ale teď už taky vidím prd. Takže napravuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 15 hodinami, honza1 napsal: Prosím pěkně, ty kalendáříky se ještě dají někde sehnat, nebo jsou to ty ze starých zásob? Hodně dlouho jsem to nikde neviděl, díky Honza. Jsou to sedmdesátkové staré originály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Tak to tiše závidím. Pamatuji si je jako kluk na základce, kdo to měl, byl borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 1 hodinou, honza1 napsal: Tak to tiše závidím. Pamatuji si je jako kluk na základce, kdo to měl, byl borec Musím je teprve zdědit. Doufám, že to bude ještě za dlouho. Táta je tehdy nosil na mechanických Primkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Dneska mladýhonzy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Jednoduchý, pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 34 minutami, jendazhor napsal: Jednoduchý, pěkný Jedny z mých nejoblíbenějších na nošení. Jsou lehké a dobře mi sedí na ruce. Díky velkým tlačítkům se perfektně ovládají a čitelnost displeje taky parádní. Navíc mají 5 budíků s nastavitelným datem. Jen jim dlužím nový akumulátor, takže mi zatím jedou na klasickou CR2016 + solar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna (upraveno) Dnes plasťáčky.. Upraveno 5. ledna uživatelem Olin.uj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Klasika. Velmi pekné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se