Lisky Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Před hodinou, Olin.uj napsal: Paráda. Mám ich tiež a rád ich nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Před hodinou, Olin.uj napsal: Paráda. Mám ich tiež a rád ich nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Jsou opravdu moc pěkné..nadčasové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 To jsou kocouři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Tak nejsou špatný :)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Jo, vypadaj pěkně. Jen jsou teda trochu drahý. Ale zase to zpracování a materiály nejsou úplně běžný pro nižší cenovou hladinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 No s cenou jsem bojoval, ale nepreslo me to ani po dvou mesicich a objevily se na chronu z druhe ruky, zatim spokojenost. Jen to WR by mohly mit aspon 100m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 archivna foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 Ja dnes led Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Čerstvě opravené AQ-11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Jo, ty jsou zajímavý a moc se nevidí Co jim bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Tak to k AQ-11 [301] , velmi zridka se objevi(zde poprve?) gratuluju ! -jedny trochu jine AQ-20 [301] plast Pak zde AQ-101 [302] a AQ-10 [300] . Jeste jsou asi AQ-102 [302] kov , nasel jsem jen viz. ↓↓↓ Myslel jsem, ze v tom maj jakys system, no jak vidno dle tveho oznaceni tak jestli dvoj nebo troj mistne znaceni asi jedno (plast vs kov). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Jedny z tejto rodiny tiez mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 před 9 minutami, jendazhor napsal: Jo, ty jsou zajímavý a moc se nevidí Co jim bylo? Vyteklá baterie sežrala kontakty + část pouzdra. Zajímavé bylo, že to u kladného pólu to nebylo vůbec patrné, takže než jsem na to přišel, proběhly asi 4 rozborky/sborky... Ostatní části modulu byly naštěstí téměř nedotčené. Celkový stav pouzdra je ale nic moc. Každopádně je to zajímavý kus, navíc s kovovou mechanikou, takže poputuje do sbírky. A k tomu ta radost, když konečně naskočily! Však to znáte. Jinak v tom jejich značení AQ řady taky nevidím moc logiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Gratuluji k úspěšné opravě. Velmi zajímavý kousek. Já dneska Radary: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 11. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se