t2 Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 Co to je za kolaboraci? Ten modul vypadá jako od Citizen/Vega.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 MartyH to je originál Casio. 129 S11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 MartyH to je originál Casio. 129 S11.Díky za info, neznal jsem.Já dnes Casio AQW-60, které mi docela dlouho ležely v šuplíku a čekaly na vhodného dárce vadné cívky. Tu poskytly AQ-410, které byly v krabici na náhradní díly snad ještě déle. Já blbec jsem si toho celou dobu nevšiml… Oba modely mají shodnou nejen cívku, ale i strojek, jehož části jsou ještě poctivě vyrobeny z kovu, zřejmě mosaz. I zde proběhla rozborka a dát to pak dohromady mi zabralo snad nejvíce času. Nakonec se ale povedlo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 Moc pěkný technický vzhled, tyhle "termáče". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 Pekné, parádne, neokukané. Super, presne podľa môjho vkusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Díky pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 vcelku pěkně padne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Díky, dnes přišly nějaké gumy a tahy na léto, tak zkouším... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Jsou sice jednoduchý, ale moc pěkný. Bral bych je. Cenil bych si na nich, že z hlediska funkčnosti by měly být nesmrtelné, protože předpokládám, že v nich tepe modul 593, nebo nějaký podobný jím zaměnitelný. Takže zdroje pro transplantaci se stále vyrábějí. Snad se nemýlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Jj, máš pravdu, je v nich modul 593. Zřejmě by do nich šlo dát soudobé moduly s tímto označením, hlavní rozdíl by ale byl v osvětlení. V případě těchto W-31 je ještě použita žárovička. Jinak na nich mimo jiné oceňuji hlavně poctivé kovové zpracování s použitím skla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Jsem rád, že jsem se nespletl. Ohledně žárovičky bych se o ztrátu vintage vzhledu moc nestrachoval, protože současná led dioda, ktera je např. v F91 svítí úplně stejně blbě, jenom nazelenale . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se