t2 Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října před 8 hodinami, Lisky napsal: Tak to vysvetlím tie smajlíky. Včera som dal fotku hodiniek na ruke. Asi vydarená kópia, nie sú to Casio, nikto na to neupozornil. Alebo si všetci mysleli že to tak má byť Copak to nejsou A 156W ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Dneska: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října před 10 hodinami, Lisky napsal: Tak to vysvetlím tie smajlíky. Včera som dal fotku hodiniek na ruke. Asi vydarená kópia, nie sú to Casio, nikto na to neupozornil. Alebo si všetci mysleli že to tak má byť Vzdyt jsem hned pod tvym prispevkem na to reagoval.... "@Lisky>>>??? -nebos uz v minulosti? -neco mne uteklo? " Tak sem cekal nejakou reakci , zvlast kdyz pod otazniky je patricne tema... -a otazniky jsem se ptal... a ptam se dal zda mne treba neco v minulosti uteklo? před 15 hodinami, MartyH napsal: Jinak plastové sklíčko mají třeba ty 0432, které jsem měl na ruce v pátek. Moje 0432 s prednimi cudliky teda maj sklo... (dohledam i tu tvou verzi a kouknu) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 13 hodinami, t2 napsal: Copak to nejsou A 156W ? Pozorne si pozri nápis Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října No to jsem bral jako optický klam, něco způsobeného rýhou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října (upraveno) Tak ještě třetí, večerní: Upraveno 7. října uživatelem t2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Poprvé na ruce. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Povedlo se mi dostat k dalším slimkám. Dnes na ruce tedy WS-71. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října MartyH, parádny kúsok. Ja dnes klasika. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října (upraveno) před 5 hodinami, Lisky napsal: MartyH, parádny kúsok. Ja dnes klasika. Tuto klasiku mám v bílé variantě, bohužel s nemocným modulem... Upraveno 9. října uživatelem MartyH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října před 2 hodinami, MartyH napsal: Tuto klasiku mám v bílé variantě, bohužel s nemocným modulem... Ja mám ešte modré. Ktovie koľko bolo farebných variant 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října MartyH párádní!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Dneska prvně na ruce, takže to muselo být s hvězdičkou: 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října před 8 minutami, t2 napsal: Dneska prvně na ruce, takže to muselo být s hvězdičkou: Krasavice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Po delší době.. Pěkný den.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Seiko Running Man v nalezovom predrenovacnom stave. Rok 1982. Tak sa tesim, ze nabehli a ide sa dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 38 minutami, Olin.uj napsal: Po delší době.. Pěkný den.. To jsou nádherné A280 a navíc parádním stavu! Mé W-49 jsou v mizerné stavu, tak tiše závidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se