Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 hodinami, Hantronix napsal:

Tak jsem se dlouho rozmýšlel a nakonec jsem to udělal. První objednávka z Temu. Přesvědčila mě cena. Hodinky jako by z oka vypadly AL-180, ale za 96,- Kč. To jsem tam nemohl nechat. Říkal jsem si, že je zkusím rozebrat a porovnat s originálem (jako jsem to kdysi udělal s DBC-610). Taky jsem si říkal, že zkusím prohodit pouzdra, jestli to půjde. Já mám teda jen plastové AL-190, ale snad jsou kompatibilní. Pobavil mě nápis AJUST u levého horního tlačítka. 🙂 Jestli funguje solár, to zatím nevím. Ale zkusím to otestovat. Zpracování celkem jde. A překvapilo mě, že za ty prachy přišly v krabičce vyložené molitanem a dokonce s návodem k obsluze.

Je neuvěřitelné, za jakou cenu jsou Čínani schopní vyrobit něco, co vypadá i jako celkem dobře zpracované. Kolik jsou asi výrobní náklady? Tohle mi prostě hlava nebere... Ajust je vtipný 😄. Těším se na další informace 😉.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@jendazhor jojo, dnes se bohužel musí smířit s "nosičem", který se pohybuje mimo burzovní svět.

No a abych je mohl vůbec vzít na ruku, musel jsem nakonec použít neoriginální řemínek z hodinek jiné značky, protože ten správný kovový k nim při koupi chyběl. Uhádnete z jakých? 

• Haha 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...