Lisky Odesláno středa v 09:19 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:19 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno středa v 09:37 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:37 Krásný tehdejší hitech. Navíc fakt dnes už historický modul někde z roku 1982. Zajímavé jsou ty jejich "před-alarmy" a "po-alarmy". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno středa v 09:58 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:58 před 2 hodinami, Hantronix napsal: Tak jsem se dlouho rozmýšlel a nakonec jsem to udělal. První objednávka z Temu. Přesvědčila mě cena. Hodinky jako by z oka vypadly AL-180, ale za 96,- Kč. To jsem tam nemohl nechat. Říkal jsem si, že je zkusím rozebrat a porovnat s originálem (jako jsem to kdysi udělal s DBC-610). Taky jsem si říkal, že zkusím prohodit pouzdra, jestli to půjde. Já mám teda jen plastové AL-190, ale snad jsou kompatibilní. Pobavil mě nápis AJUST u levého horního tlačítka. Jestli funguje solár, to zatím nevím. Ale zkusím to otestovat. Zpracování celkem jde. A překvapilo mě, že za ty prachy přišly v krabičce vyložené molitanem a dokonce s návodem k obsluze. Je neuvěřitelné, za jakou cenu jsou Čínani schopní vyrobit něco, co vypadá i jako celkem dobře zpracované. Kolik jsou asi výrobní náklady? Tohle mi prostě hlava nebere... Ajust je vtipný . Těším se na další informace . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno středa v 09:59 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:59 Moc pěkný kousek @Lisky! Přesně podle mého gusta. To je modul 181, nemýlím-li se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno středa v 10:02 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:02 Čidlo teploměru ještě zpracovává příchod ze sychravých ulic... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno středa v 12:09 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:09 před 2 hodinami, MartyH napsal: Moc pěkný kousek @Lisky! Přesně podle mého gusta. To je modul 181, nemýlím-li se. Áno, je to modul 181. Model A270. Mne sa na nich ešte pači ten čierny vzhľad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno včera v 13:34 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 13:34 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno včera v 20:32 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 20:32 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami Úplně si k nim představuju tehdejšího byznysmena na Wall Street. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami @jendazhor jojo, dnes se bohužel musí smířit s "nosičem", který se pohybuje mimo burzovní svět. No a abych je mohl vůbec vzít na ruku, musel jsem nakonec použít neoriginální řemínek z hodinek jiné značky, protože ten správný kovový k nim při koupi chyběl. Uhádnete z jakých? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami casio wqv-1 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami (upraveno) To je hodně velká paráda @elde999! Nepatří ten řemínek k nějakým Casiím WQV řady? Upraveno před 9 hodinami uživatelem MartyH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Ano, je to tak, Casio WQV-1 zapůjčily řemínek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Moja archivna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami @Gombo paráda V kompletu s originálním tahem je to hnedle lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami Ja dnes takéto tiež s novým remienkom 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami Dnes jsem tu tak trochu za chudáka... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Tak to vôbec MartyH. Veľmi pekný kúsok. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami před 5 hodinami, MartyH napsal: Dnes jsem tu tak trochu za chudáka... Cenově určitě ne, tedy podle současného ebaye. Já dneska zlatíčka: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se