elde999 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Odpol: 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 22. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Ta to je hodně old scholl? Co to je za rok, baj vočko!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu Baj vočko 2023. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu Na SEWu: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu Paráda MartyH 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu V 24. 11. 2024 v 13:09, MartyH napsal: Jo, ty jsou pěkný. Tuším, že je tu kdysi Akai ukazoval v černé a modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Nevím jestli měl oboje, ale modré se tu někde ukázaly. Černé jsem tu někde ukázal i já, ale je to už dlouho. Teď v nich nemám nabito. Dneska na kafíčku: 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu V 24. 11. 2024 v 13:09, MartyH napsal: Tak to je velmi slušný!!!! Gratuluji! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Máte pravdu, ty A354 jsem tu taky někde zahlédl i v modré barvě. Jinak tuším, že existuje ještě bílá verze. Mně se konečně poštěstilo dostat se ke kousku v lepším stavu, než jsem měl doposud. Dnes opět něco s modulem A359, bohužel bez originálního tahu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu před 14 hodinami, jendazhor napsal: Tuším, že je tu kdysi Akai ukazoval v černé a modré. Pravdu dis, vice nez dva roky zpet zde... A354 ve verzi 400A + 400B -takze ty bile jak zmineno nahore by mohly byt 400C ? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Super @akai . Ta modrá nemá chybu. Jen škoda toho škrábnutí na pouzdru. Jinak co jsem tak koukal na internetu, i ta bílá varianta má označení 400A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu před 18 minutami, akai napsal: Pravdu dis, vice nez dva roky zpet zde... A354 ve verzi 400A + 400B -takze ty bile jak zmineno nahore by mohly byt 400C ? Ty jsou parádní! A mám rovnou dotaz na fungování kalendáře. Proč jednička je až v pátém sloupku a sedmnáctka není vidět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu Ta matice číslic je stále stejná a mění se pouze pozice začátku týdne (neděle dle anglosaské zvyklosti tuším), tedy písmena S. Skryté číslo, v případě fotek od @akai 17, je blikající hodnota, která odkazuje na aktuální datum. Je to stejný princip, jako u Casio UC-50W s tím rozdílem, že Casio zvolilo zarovnání od prvního dne v měsíci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se