Lisky Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Paráda MartyH. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Dnes na ruke "otloukánky". Poskladané z toho čo zvyšilo zo striebornych, ktoré som robil nedávno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Tož dobré sú!! Takové pro inžinýry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Jakypak otloukanky,super jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Takový mám nejraděj, člověk se je nebojí nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února W-78, rok 1987. Poprvé jsem na displeji viděl nápis "CASIo" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 22 hodinami, jendazhor napsal: W-78, rok 1987. Poprvé jsem na displeji viděl nápis "CASIo" Myslím, že jsou 93. Ale nejsem si jistej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Mohou být. Já jsem čerpal z tabulky s přehledem modulů Casio, a hledal jsem modul 593. Tam je uvedený rok 1987. Ale jelikož ty moje vypadají jako nenošené, těžko tipovat, jestli jsou tak staré. Leda že by ten modul používali hodně dlouho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Jojo modul uřičitě jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Nápisy od "Casio AI" jedou dál. Dneska po mě asi něco chtějí. Podle návodu prý mají nějaký problém asi senzorem tlaku vzduchu. Výměna baterií to zatím úplně nespravila. I když nadm. výšku i tlak vzduchu ukazují, byť nesprávnou. Hloubkoměr ukazuje 0 m, což vypadá v pohodě. Tak uvidím časem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Ještě to stíhám: Odpol: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Paráda, máš je v pěkném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Pomerne často na ruke pretože ich mám najbližšie na poličke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 3 hodinami, Lisky napsal: Pomerne často na ruke pretože ich mám najbližšie na poličke Asi tam budou z nějakého důvodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Ne na ruce ale na stole U našich sem při vyklízení našel hodinky který sem nosil jako kluk. Samozřejmě zakoupené u stánkařú. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 2 hodinami, MartyH napsal: Asi tam budou z nějakého důvodu. Asi ano MartyH. Nie je to nejaký špičkový model, ale na ruke vyzerajú dobre 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se